Jump to content
Panel sayfamızda bulunan Download linklerini görebilmeniz için hesabınıza giriş yapmanız gerekmektedir. ×

APEXKO POINT YÜKLEYEMEME PROBLEMİ VE EOS(GENELİNDE TÜM OYUN YÖNETİMİ) !

dess
 Share

Recommended Posts

Linkli konuda problemi açıkça iki kez yazdım ilkinde açıklama yapılmadan konu silindi, ikincisinde ise geçiştirilerek 24-72 saat beklediğinde sorun çözülür şeklinde cevaplanarak konu kilitlendi,

An itibariyle yükleme yapıp 2120 APEXKO POINT satın alıp PARASINI ödememin üzerinden tam olarak 72 saat (3 GÜN) geçti. Şu an online hiç bir yönetici yok ve mesajlarıma cevap veren de yok. 

Aksine özel mesaj üzerinden bu geçen 3 günde mağdur edildiğimi kendilerine defaten yazsam da EOS isimli yönetici arkadaşımız ısrarla benim birşeyleri anlamadığımı söyleyerek mesajlarımı cevapsız bırakmadı. 

FAKAT BURADAN TEKRAR YAZIYORUM. SAYIN YÖNETİCİ APEXKOPOINT'i KENDİLERİ YÜKLEMEDİĞİNİ SÖYLEYEREK TOPU GPAY İSİMLİ ŞİRKETE ATMAYA ÇALIŞSA DA BEN ÖDEME YAPTIĞIM VE YÜKLENMEDİĞİNİ GÖRDÜĞÜM ANDA GPAY'İ ARAYARAK BİLGİ İSTEDİĞİMDE BANA "ÖDEMENİN ŞİRKETE ULAŞTIĞINI FAKAT HERHANGİ BİR ŞEKİLDE PUAN YÜKLEMESİ OLMADIYSA OYUN YÖNETİCİLERİMİZ İLE GÖRÜŞMEMİZ GEREKTİĞİNİ VE GPAY'İN TARAFIMA İLETMİŞ OLDUĞU YAPILAN İŞLEME DAİR ÖDEME KODUNU OYUN YÖNETİCİLERİNE BİLDİRDİĞİM TAKTİRDE OYUN YÖNETİCİLERİNİN BU KODA İSTİNADEN GEREKEN PUANI TARAFIMA İLETMESİ GEREKTİĞİNİ" BİLDİRMİŞTİR. BENSE BUNA İSTİNADEN DEFALARCA KODU YÖNETİCİLERE GÖNDERDİM, HERHANGİ BİR ŞEKİLDE KONU 72 SAAT SÜREBİLİR ŞEKLİNDE CEVAPLANARAK KAPATILDI, HER NASIL MAĞDUR EDİLDİĞİMİ SÖYLESEMDE MAĞDUR EDENİN DE KENDİLERİ DEĞİL GPAY İSİMLİ ÖDEME ARACI ŞİRKET OLDUĞUNU SÖYLEDİLER. ŞİMDİ GÖNDERİLEN MESAJDA İSE 3 GÜN SONRA AKILLARINA GELMİŞ OLACAK Kİ PAYSSION İSİMLİ ŞİRKETE YÖNLENDİRİLDİM.

SÖYLEYECEĞIM ODUR Kİ BENİM MUHATABIM GPAY YADA PAYSSION DEĞİL APEXKO'DUR. ÖDEME YÖNTEMİ OLARAK KULLANDIĞINIZ ŞİRKET İLE KENDİ ARANIZDA GÖRÜŞÜP ÇÖZMENİZ GEREKEN BU KONUDA BENİ DAHA FAZLA MAĞDUR ETMEMELİSİNİZ.

Oyuncu arkadaşlar;

Şimdi o mesajları da burada yayınlayacağım ki BAŞINIZA BENİM YAŞADIĞIM DURUMA BENZER BİR DURUM GELDİĞİNDE KARŞILAŞACAĞINIZ TAVRI VE CEVABI GÖREBİLESİNİZ.

1460017289_Adsz.thumb.png.aedb4242039a219e7bb6b921d411a2b4.png

Edited by dess

• Turkish Game Master

Son gönderdiğim mesajı eklemeyi unutmuşsunuz :)

Neyin peşinde olduğunuzu gerçekten anlamıyorum, size güzelce durumun bizimle alakalı olmadığını ve paranın sağlayıcıya ulaşmadan, KC'nin size sağlayıcı tarafından gönderilmediğini belirttim. Siz benim verdiğim önerileri uygulamak yerine, bazı durumlardan haberdar olmadan size ne yapmanız gerektiğini söyleyen bir sitenin dediğine inanıp, onu savunup bizi suçlu durumda arz ediyorsunuz.

Kendi ettiğiniz küfürü sansürleyip, altına da "KARŞILAŞACAĞINIZ TAVRI VE CEVABI GÖREBİLESİNİZ" yazıp, oyun yöneticilerine saldırmaya çalışmak yerine, size verdiğim önerileri uygulasaydınız şimdi belki de KC'nizi göndermiş olacaklardı.

Bahse konu öneriyi 2 gün sonra yollamanız da olayla ne kadar ilgili olduğunuzu gösteriyor. onu da yaptım şimdi. cevap bekliyorum, sizin son gönderdiğiniz mesaja da gerekli cevabı verdim. buradan da yazayım BEN BAHSE KONU PAYSSION İSİMLİ SİTEYE APEXKO.COM ÜZERİNDEN YÖNLENDİRİLİP APEXKO POINT SATIN ALIYORSAM, APEXKO OYNUYORSAM BEN BİR PROBLEM YAŞADIĞIMDA DA APEXKO YÖNETİMİNİ MUHATAP BİLİRİM. 

Oyuncunuzla ilgileniyor olsanız bana payssiona mail at başka yere yaz demek yerine bunun için kendiniz uğraşır Probleminiz ekibimizce çözüldü yazıp bu konuyu kilitlerdiniz ki mesajda da yazdığım üzere eminim ki hesabıma girip yüklemenin gelip gelmediğini dahi kontrol etmediniz, Yönetime saldırmak gibi bir gayem  yok Yönetimin Yönetim olabilmesi için birşeyleri görmenizi sağlamak gibi bir gayem var. 

• Turkish Game Master

Parayı apex ko'ya bizzat göndermiyorsunuz, apex ko size sadece güvenilir ödeme sistemi sağlıyor, bu yüzden apexko.com'dan ödeme yapıyorsunuz, güvenli olması için. Biz size sadece oyun içindeki durumlarla ilgili size destek olabiliriz, siteler üzerinden yaptığınız alışverişlerde, şikayetçi olmanız gereken kişiler aracılar ve ödeme sağlayıcılarıdır, bu durumda aracı GPay, sağlayıcı da Payssion oluyor. Eğer sadece ve sadece sağlayıcı taragından onaylanıp, KC hala hesabınıza gönderilmediyse, o zaman sorun bizimle ilgili olabilir.

Ödemeyi yapan sizsiniz, ödeme bilgilerine sahip kişi sizsiniz, ben sizin adınıza nasıl kendim uğraşıp yapabilirim? Bence bize bir şeyleri göstermeye çalışmak yerine, size verdiğimiz önerileri uygulayın, bu sizin için daha yararlı olacaktır.

Konu özel mesajları medyaya taşıma konusuna dönüştü, özel mesaj üzerinden söylenenleri yerine getirin ve hiç bir sorun kalmayacaktır. Konuyu kapatıyorum.

• Eos locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...