Jump to content
Panel sayfamızda bulunan Download linklerini görebilmeniz için hesabınıza giriş yapmanız gerekmektedir. ×

Slotlar Sürekli Dolu..

realjam
 Share

Recommended Posts

Merhabalar. Para bırakan slotların hepsi sürekli dolu. Hep aynı kişiler, sürekli genie ile gece gündüz sürekli aynı slotlardalar.

Ayrıca bugün yaşadığım bir sıkıntı ise, savaşta el morad lufersonu bastı. Genie ile slotlarda kasanlar öldü. Ben ve benim gibi slotlarda genieli veya geniesiz kasmaya çalışanlar ise boşalan slotlara gittik.

Bir süre sonra o slotlarda eskiden genie ile kasmaya bırakıp savaşta ölenler geldiler ve slotlarda biz olmamıza rağmen ks ile genieye bırakarak rahatsız ettiler. Elimde screenshotlar var fakat isimleri koymaya gerek yok, konular hep aynı. Slotlar hep dolu. Genieyi pahalandırın , yapın 500 KC veya tamamen kaldırın emek verenler oynasın.

Geçen aynı sıkıntıyı oyuna başlayan arkadaşım yaşadı. Uruk Hai slotu boş iken kasmaya gitti. Oyuna para verip genie+oread da aldı ilk günden. Yarım saat sonra başka bir oyuncu gelip burada ben vardım deyip ks ye başlamış. Bir süre sonra arkadaş slota tw çekmiş ve gm gelip arkadaşımı 3 gün banlamış (yanlış veya doğru bana göre ban sebebi olması mantıksız). O arkadaşım oyunu o bandan sonra bıraktı. 

Her slot dolu, bir kişi 10 ayrı karakter açıp genieye bırakıp oyun üzerinden ticaret yapacak diye ben slotlarda kasamayacaksam birşeyler yapmanız gerekir.

Yoksa bizim gibi oyuncular bu şekilde olaylardan sıkılıp gittiklerinde, serverden para kasıp cebimi doldurcam diyen kişiler de başka serverde devam ederler, siz de boş serverinizde yalnız başınıza kalırsınız.

Umarım dikkate alırsınız. 

Kardeşim bu bir oyun. Ticarethane mantığında para kazanılmasının önlenmesi lazım.

Millet oyunu para kasıp cebini doldurmak için oynuyor olabilir, ama bu bir oyun, stres atmaya geliyoruz buraya. Genie de alıyorum, oread da var, param da var konu bu değil.