Risglerdi44 Posted July 1, 2020 Share Posted July 1, 2020 Merhaba iyi günler arkadaşlar admin gm saygım birşey sorcam istiyorum bu server apexko güzel ama bi problem var slot farm para kasıyorum para az zor bide moradon pazar KC satıyorlar 100 kc 32m çok pahalı bu server dolar pahalı türk para tl degil ama yabancılar dolar pus herşey item ful para kastılar ne güzel türk göre TL para degil farm para kasıyoz item yaptık yavaş yavaş cz gece pk 2 saat kadar attım sonra farm devam ediyoruz çok sıkıldık moradon kc satıyorlar gb para pahalı ya türk para TL olsa pus kc herşey ful alalım istiyoruz hep farm kastık çok sıkıldık az pk attık kısa böle herzaman gün aynı böyle adimn gm bey düzenlenmek istiyoruz saygım iyi günler Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
speedy Posted July 1, 2020 Share Posted July 1, 2020 aynı öneriyi bende yaptım ya ara ara buyya acıcaklar yada pazara kapatacaklar kcyi trade ile satış olcak ozaman zor satarlar 32mye mezarcılar Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Risglerdi44 Posted July 1, 2020 Author Share Posted July 1, 2020 okudum anlıyorum ama buy pazar kc olmuyor niye böle olmaz kötü buy pazar kc koysak iyi olur yoksa adamlar 100 kc 32m satıyorlar ucuz vermiyorlar pahalı yapıyorlar bide PUS için dolar cash çok para bide slot gb kasmak 1 saat 15m 20m arası çok az zor biz arkadaşız 2 saat pk attık bide 6 saat ve bazen adam 10 saat farm kasıyor pk adamlar kişi az o yüzde farm yapıyorlar para kasmak calısıyorlar pk adam az sıkıldık ne yapcak lazım Admin gm bey buy pazar kc koysak iyi olur sevinirim ama bu server apexko en iyi güzel devam ediyoruz iyi günler Admin Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hic-A-Doo-La Posted July 1, 2020 Share Posted July 1, 2020 Bu sorunun cozumu yoktur daha dogrusu PUS fiyatlari ile bir alakasi yoktur. Her serverde hatta USKO/STKO serverlerinde yasanilan bir sorun. Neden mi? Bu oyunu oynayan Turkler ticaret yapmak icin oynuyor, farm yapan yada pazarda millete boyle KC fiyatlarini sisirip kazik atanlar... Turkiyede yasamiyorum tam bilmiyorum asgari ucret ne kadar. 3000TL desek yani $440 filan yapiyor sanirsam. Pazarcilar bu parayi 1-2 haftada kasiyor (sirf apexko'dan bahsetmiyorum), boyle bir adam niye enayi gibi birisinin yanina girip asgari ucrete calissin? Butun gun evinde oyun oynuyor gunde minimum 200tl kazaniyor Neyse.. burada oturup sayfalarca yazabilirim sizin icin ama gerek yok, kisacasi sorun bizim insanimizda bu oyunu zevkine degil ticaritine oynadigin icin he tabi birde Tayyip beye sormak lazim sene olmus 2020, Turkiye #1 demesini biliyor ama insanlarina faydasi yok Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kemo12 Posted July 1, 2020 Share Posted July 1, 2020 son kelimene tam destek veriyorum Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kemo12 Posted July 1, 2020 Share Posted July 1, 2020 Hic-A-Doo-La, 1 saat önce yazdı: Bu sorunun cozumu yoktur daha dogrusu PUS fiyatlari ile bir alakasi yoktur. Her serverde hatta USKO/STKO serverlerinde yasanilan bir sorun. Neden mi? Bu oyunu oynayan Turkler ticaret yapmak icin oynuyor, farm yapan yada pazarda millete boyle KC fiyatlarini sisirip kazik atanlar... Turkiyede yasamiyorum tam bilmiyorum asgari ucret ne kadar. 3000TL desek yani $440 filan yapiyor sanirsam. Pazarcilar bu parayi 1-2 haftada kasiyor (sirf apexko'dan bahsetmiyorum), boyle bir adam niye enayi gibi birisinin yanina girip asgari ucrete calissin? Butun gun evinde oyun oynuyor gunde minimum 200tl kazaniyor Neyse.. burada oturup sayfalarca yazabilirim sizin icin ama gerek yok, kisacasi sorun bizim insanimizda bu oyunu zevkine degil ticaritine oynadigin icin he tabi birde Tayyip beye sormak lazim sene olmus 2020, Turkiye #1 demesini biliyor ama insanlarina faydasi yok Son cümlene tam destek veriyorum. Ayrıca asgari ücret 3000'i hala görmedi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts