Fury Posted June 30, 2020 Share Posted June 30, 2020 Arkadaşlar bugün Wolf Dog slotuna gittim malumunuz slotun dibinde savage isimli yaratıklar var onlara vurdum 5 saniye sonra ban yedim.Banı atanda Gm Heung.O Wolf Dog Slotunda kasan iki kişi var ChupaCabras ChupaMagic isimli iki kişi bunlar kardeşler oyunu ticaret alanına çevirip gb satışı yapıyorlar slot diğer slotlardan çok farklı günlük 15 gb para getiriyor birileri için ayarlanmış bir slot.Siz slota gidip ks atıncada heung gelip anında banlıyor arkadaşlarının yolunu açıyor bu iki kişi gmnin arkadaşı ve ortak pazarlar beraber gb satışı yapıyorlar gmye diğer charımla girip yazdım ksc bile aldım dedim bunlarla arkadaşlığın var mı yemin eder misin yemin bile edemiyor biz çağırıoruz gmyi hakaret ediliyo die pm blok yap diiyor ki hakaretin ceza hukukunda bile yeri var 6 ay hapis cezası ama hemen dibindeki slottan yaratık çektik die anında geliyor bide arkadaşları olduğu için saniyede olay yerine gelip sizi banlıyor.Bu iki kişinin ve Heungun Trade pazar ve pm logları yani kayıtları incelensin bunların ortak pazar oldukları gb sattıkları ortaya çıkıcak hadi beni banladınız diğer oyuna para veren insanlara ne hesap vericeksiniz.Karus ve Human Krallarınada sesleniyorum burdan bu olay büyüsün çünkü ciddi bir sıkıntı ben bunu her mecrada kanıtlarım istersen telefon ister diskort ister ts vs vs gelsin yüzleşelim eğer kanıtlayamazsam adam değilim hodri meydan ama gelip konuşup yüzleşecek cesareti bile yok ben burdayım istediğiniz saniye gelirim konuşmaya krallar sizde gelin konuşmaya şahit olun her türlü yüzleşmeye varım ama yüzleşmekten kaçacağını sizde göreceksiniz.... NOT:Şunu kesinlikle söylemeyyinnnnnn!!!! Sen Slota neden yaratık çekiyorsun diye çünkü Savageler slotun dibinde Bir ok mesafesinden bile daha yakınlar Savageler siz vurmadan atack yapmazlar ha şu olur ta kallugadan troll çekersin troller durduk yere vurur evet bu etik olmayan bir hareket ama gene ban sebebi olmaması gerekir Ben belki exp kasıorum slot sınırları içinde yaratığı yanıma çekmemde engel yok kardeşim keyfimin kahyası mısın geniede ayarlasın hangi yaratığa vuracağını yok mu sanki ayar Birilerinin tekerine çomak soktun makrosuna engel oldun die ban atılırmı zaten makro sahibeli bir durum kospla alt alta kullanılma ihtimali çok yüksek Ayrıca Slot öyle bir ayarlanmış ki bir tam bir magenin yakın skiline makro hazırlansın die bunların hepsi şahibe İşin garip tarafı ben çağırıorum gmyi yarım saatte yazan adam onlar için saniyede geliyor nie böyle diorum o sıra boştum dio savunmaya bak savunmaya tam benim slota geleceğim saniye boşsun diğer günlerin her saatinde dolusun Allahın Hikmeti işte... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fury Posted June 30, 2020 Author Share Posted June 30, 2020 Alın size bir kanıt daha slota yaklaştı diye bir arkadaşımı daha banlamış benle aynı saatte yeni öğrendim bu oyunun bir kuralı atış menzilindeki bir yaratığı çekebilirsin makro oyun içeriğinde olan birşey değil yasak değil ama oyunun içeriğinde de yok kullanan kendi sorumluluğunu taşır czde makrom minör basmadı die adamımı banlıcaksınız bu mantıkla yola çıkarsak makro kullanan sorumluluğu taşır ha geniede yoktur yaratık işaretleme seçeneği ozaman eyw gel banla ama adam makro kullanıyor banane bundan burda açıkca belli oluyor bu adamları kolladığın heung bu oyuna emek veren para veren herkese hesap vericeksin çıkıcaz yüzleşicez hakaret olmadan tehdit olmadan ama bundan kaçıyorsun çünkü suçlusun... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fury Posted June 30, 2020 Author Share Posted June 30, 2020 Bakın açıklama dahi yapmıyor kaçıyor sizde bu yorumu gören arkadaşlar açıklama için yorum yazın bu konuya ben sizinde hakkınızı savunuyorum sadece izleyip geçmeyin yarın öbürgün bu adamlar gm desteğiyle hem paralarını kasarlar hem charlarını dizer sizde elinizde +6 raptorla onları eğlendirirsiniz para veren emek veren kardeşlere duyurulur destek verin bu gönderiye... Link to comment Share on other sites More sharing options...
roock10 Posted July 1, 2020 Share Posted July 1, 2020 A Haber muhabiri gibi hikaye yazmışsın kardeşim Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hic-A-Doo-La Posted July 1, 2020 Share Posted July 1, 2020 56 minutes ago, roock10 said: A Haber muhabiri gibi hikaye yazmışsın kardeşim niye gulduruyorsun hocam boyle insani @Heung sende niye yemin etmiyorsun? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Turkish Game Master Eos Posted July 1, 2020 Turkish Game Master Share Posted July 1, 2020 Komplo teorileriniz bittiyse konuyu kapatıyorum çünkü bunun yeri burası değil. Hiç bir GM'in kafasına göre ban atıp, belirli oyunculara özen gösterme gibi bir lüksü yoktur. Atılan banların çoğu diğer yönetim ekibi üyeleri tarafından onaylanmadan atılmaz, bazı şeyler hakkında 0 bilgi sahibi olarak, nasıl bu kadar emin konuşabiliyorsunuz anlam veremiyorum. Eğer yönetim ekibinde bulunan birinden şikayetçiyseniz veya kurallara aykırı hareketler sergilediğini düşünüyorsanız, bu konuyu özel mesaj aracılığıyla güzel bir şekilde Aesteris veya twostars'a iletmeniz gerekir. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts