wozniackii Posted June 20, 2020 Share Posted June 20, 2020 öncelikle merhaba lütfen peşin hükümlü olmadan beni dinleyin çünkü gerçekten mağdurum, server başından berı legal bir şekilde emek vererek oyun oynuyorum hemen hemen 24 saat aynı pc uzerınden aktıfım kesınlıkle ve kesınlıkle hesabımın hıc bır bılgısını kımseyle paylasmadım, ama ılk bu servera başlarken 15 yıldır bu oyunu oynadıgım ıcın bır cok pvp gırıp cıktıgımız ıcın id şifrem aynı olur ama sizin serverınızda oynadıkca zor olması emege dayalı olması yetkılılerın ılgısı vs ( daha 10 gun kadar önce heung a yonetım anlayısı ıocın tesekkur etmişimdir. ) bu serverda kalıcı olmama ve emek vererek karakterıme ıtem koymaya basladığımda şifremi bir çok kez değişmek istedim ama mail sisteminizde sıkıntı vardı yetkılılıler ile iletişime geçtiğimde dğzelitcez demişleri her neyse ben her gun 24 saat adana uzerınden tek pc den aktıfım ve hesbaımı gırıp oynasın dıye kımseyle paylasmadım ılk defa bugun hafta sonu kız arkadasım ile dısarı cıktım gun ıcınde gırmedım aksam dondugumde charımdan bellı ıtemler ve oyun parası alınmıstı heung ıle ıletısıme gectım ama hesap paylasımı gozuktugunu söyledı 7 hazirandan bu yana onada söyledım bakın ben hesbaımı kımseyle paylasmadım gırıs yapan dıger logun sadece ıncelenmesını ıstıyorum gırıs sıklıgıne vu surelerıne hesbaıma gırıs yapsın dıye kımseye verıcek degılım charıma bısey kasmısmı koymusmu 10 dakıkadan fzla onlıne kalmısmı lutfen bakın 24 saat aktıf oldugum ıcın demek kı gunlerdır fırsat kolluyordu her kımse ve bugun aktıf olmayısımı fırsta bıldı lutfen loglardan gırıslerı cıkısları ınceleyın sızden tek ıstegım rıcam bu lutfen şifreme nasıl ulastı bılmıyorum ama ben kimseyle paylasmadım. ve ilk defa uzun sure sonra eskı knıght keyfı aldıgım serverda emeklerımın cabamın boyle kolay yok olmasını ıstemıoyurm lutfen bana yardımcı olun lutfen. id : c1h4n06 nick : ChazzyWozniacki çalınan itemler : dual flame ring, dual lkp, light belt of light ve 10-11 gb para başka hıc bırseye dokunulmamıs giren her kımse aceleyle alıp cıkmıs olucakkı charın ustunde 80m bırakmıs lutfen sadece gırıslerı ve sıklıgını ınceleyın lutfen. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ROAR Posted June 20, 2020 Share Posted June 20, 2020 geçmiş olsun.. @Eos @Heung @Atlas Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
yapsyyy Posted June 20, 2020 Share Posted June 20, 2020 @Eos help this guy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts