Chupamagic Posted June 18, 2020 Share Posted June 18, 2020 (edited) https://imgyukle.com/i/CTM4IS Günlerdir Beni Yatıyor Ben Eos Adlı Yetkiliye Şikayette bulundum Trade Ban sebebi degildir lure atması gerekiyor diye cevap aldım onuda forografla kanıtlayamazsın kanıt gerekiyor dedi tradeyi o atıyor lureyide yanındaki atıyor fotografta görüldügü gibi video programı calısmıyor yoksa acıp cekecem her gece yatırtıyorlar beni trade atmanın ban sebebi olmadıgını eos un söylemesi üzerine bende trade attım tradeyi kabl etti kendini yatırttı bilerek benim fotografmı cekip foruma atabilmek icin biz günlerdir zaten gerekli şeyleri yetkililere bildirdik onların Charları farm charı 10mlk item var üstünde bizim charlarmz fll + fll amacları bizi sloottan korkutup uzaklaştırmak veyata uyarı aldırmak asıl uyarı alması veyada gereken yapılması bunlardır. Edited June 18, 2020 by Chupamagic Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts