falseagms Posted June 13, 2020 Share Posted June 13, 2020 elle zr w kombo yaptıgımda skillerin hic birini vurmuyor skilleri aralıksız sekiyor 1 skill atmak icin 10 kere aynı tusa basmak nedir? serveri full warior yaptırdınız, asaslar mage kesemez oldu? asasa dusmanlık mı var dbde? bosa asas dizdim bu nedir boyle? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nancy Posted June 18, 2020 Share Posted June 18, 2020 falseagms, 13.06.2020 - 15:36 yazdı: elle zr w kombo yaptıgımda skillerin hic birini vurmuyor skilleri aralıksız sekiyor 1 skill atmak icin 10 kere aynı tusa basmak nedir? serveri full warior yaptırdınız, asaslar mage kesemez oldu? asasa dusmanlık mı var dbde? bosa asas dizdim bu nedir boyle? +1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Damadumadum Posted June 18, 2020 Share Posted June 18, 2020 Crit basıp vurdugun 3 skillden 2 si sapıyo ceyrek damage cıkarıyo oyle bi durumda var yani saka gibi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Turkish Game Master Eos Posted June 18, 2020 Turkish Game Master Share Posted June 18, 2020 On 6/13/2020 at 3:36 PM, falseagms said: elle zr w kombo yaptıgımda skillerin hic birini vurmuyor skilleri aralıksız sekiyor 1 skill atmak icin 10 kere aynı tusa basmak nedir? serveri full warior yaptırdınız, asaslar mage kesemez oldu? asasa dusmanlık mı var dbde? bosa asas dizdim bu nedir boyle? Bu konuyla ilgili size tek önerim, becerileri daha yavaş bir şekilde kullanmaya çalışmanız olabilir. Orijinal sunucularda da olduğu gibi, becerilerin arasında bir bekleme süresi mevcuttur, eğer siz bu süre dolmadan farklı bir beceri kullanmaya çalışırsanız, o beceri başarısız olacaktır ve tekrar kullanabilmek için, tekrar beklemeniz gerekecektir. Aynı şey her sınıf için geçerlidir, örneğin, warriorda da 2 farklı beceriyi (örn. Leg Cut ve ardından Howling Sword) art arda kullanmaya çalışırsanız, Howling Sword becerisi başarısız olacaktır. 2 hours ago, Damadumadum said: Crit basıp vurdugun 3 skillden 2 si sapıyo ceyrek damage cıkarıyo oyle bi durumda var yani saka gibi CP becerisi her kullandığınız becerinin hasarını iki katına çıkartacak diye bir şey yoktur, bu tamamen şansa bağlıdır. Ayrıca becerilerin "sekme" / ıskalama olasılığı olduğunu da unutmayın. Bununla ilgili sizi çok güzel bi videoya yönlendirebilirim, "Agito Freeman" isimli youtube kanalının "Knight Online Hurafeleri: Item Sekme Hurafesine Tekrar Ziyaret" isimli 30 dakikalık videosunu izlemenizi öneririm, kendisi videonun içerisinde ıskalama mantığını çok iyi bir şekilde anlatıyor ve bir çok testler yapıyor. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts