legasi123 Posted June 9, 2020 Share Posted June 9, 2020 İş hayatından skilleri açmaya vakit bulamayan her arkadaş adına skilleri açma konusunda bir kolaylık sağlamanızı rica ediyorum. Bir akşam keyfimiz vardı ama artık bir cp miz bile yok. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SubHero Posted June 12, 2020 Share Posted June 12, 2020 Lobo lupus lycaon pendant, bakirra vs. skill materyallerini kırdırarak 5 tane sertifika alabilirsin. Emek vermek gerekiyor. Şöyle düşün sen reel hayatta farmlıyorsun, işi olmayan kişi oyunda farmlıyor. Oyun içi farmlayan kişi itemini diziyor. Sen hem oyun içi farmlamıyorsun hemde reeldeki farmdan charına item koymuyorsun. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ROAR Posted June 13, 2020 Share Posted June 13, 2020 On 6/12/2020 at 4:00 PM, SubHero said: Lobo lupus lycaon pendant, bakirra vs. skill materyallerini kırdırarak 5 tane sertifika alabilirsin. Emek vermek gerekiyor. Şöyle düşün sen reel hayatta farmlıyorsun, işi olmayan kişi oyunda farmlıyor. Oyun içi farmlayan kişi itemini diziyor. Sen hem oyun içi farmlamıyorsun hemde reeldeki farmdan charına item koymuyorsun. burası warrocktr değil hadi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rappelkopf Posted June 13, 2020 Share Posted June 13, 2020 SubHero, 12.06.2020 - 16:00 yazdı: Lobo lupus lycaon pendant, bakirra vs. skill materyallerini kırdırarak 5 tane sertifika alabilirsin. Emek vermek gerekiyor. Şöyle düşün sen reel hayatta farmlıyorsun, işi olmayan kişi oyunda farmlıyor. Oyun içi farmlayan kişi itemini diziyor. Sen hem oyun içi farmlamıyorsun hemde reeldeki farmdan charına item koymuyorsun. inanılmaz boş yapmışsın.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Damadumadum Posted June 13, 2020 Share Posted June 13, 2020 SubHero, 12.06.2020 - 16:00 yazdı: Lobo lupus lycaon pendant, bakirra vs. skill materyallerini kırdırarak 5 tane sertifika alabilirsin. Emek vermek gerekiyor. Şöyle düşün sen reel hayatta farmlıyorsun, işi olmayan kişi oyunda farmlıyor. Oyun içi farmlayan kişi itemini diziyor. Sen hem oyun içi farmlamıyorsun hemde reeldeki farmdan charına item koymuyorsun. Felsefe yapmaya calısmıs mı desem ne desem bilemedim kendiside anlamamıstır ne demeye calıstıgını. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
CediOsman Posted June 13, 2020 Share Posted June 13, 2020 (edited) Boss event işinede giren olmaz gibi.. Doğal olarak arkadaş haklı. Edited June 13, 2020 by CediOsman Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
IamLazz Posted June 13, 2020 Share Posted June 13, 2020 yani haklısın skil açma konusunda ama gittikce kolaylasıyor. mesela önceden sertifika cz görevi vermiyordu artık şansa baglı veriyor ve her Collection Race görevi 1x yeni sertifika veriyor 3x edince 1 tane sertifika alıyorsun. Bu arada bende daha açamadım cp yi Fakat uğraşıyoruz. Zamanı bol olan veya parası bol olan arkadaşlar açtılar skilleri Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
speedy Posted June 13, 2020 Share Posted June 13, 2020 (edited) SubHero, 12.06.2020 - 16:00 yazdı: Lobo lupus lycaon pendant, bakirra vs. skill materyallerini kırdırarak 5 tane sertifika alabilirsin. Emek vermek gerekiyor. Şöyle düşün sen reel hayatta farmlıyorsun, işi olmayan kişi oyunda farmlıyor. Oyun içi farmlayan kişi itemini diziyor. Sen hem oyun içi farmlamıyorsun hemde reeldeki farmdan charına item koymuyorsun. reel hayatla oyunu kıyaslıyorsun ya her konuda sana bitiyorummm ❤️ kardesim bu oyun stres atmak için var farm atmak için değil istiyen farmını atar benim gibi sevmeyende atmaz gelir pk atar 2saat cıkar ufak ufak zevki için para atar oyuna tabiki insanlar ama onlada item alır skill açmak için para verilmez online oyunun kanunu budur. bana gelip reel hayatı uskoyu steamkoyu kıyaslama adamlar ilgisizlikten skill açmayı bile 15sene sonra bedava yapmak akıllarına geldi Edited June 13, 2020 by speedy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SubHero Posted June 13, 2020 Share Posted June 13, 2020 rappelkopf, 3 saat önce yazdı: inanılmaz boş yapmışsın.. Damadumadum, 3 saat önce yazdı: Felsefe yapmaya calısmıs mı desem ne desem bilemedim kendiside anlamamıstır ne demeye calıstıgını. Arkadaşlar başaramıyorsanız comolokkoya hadiiiiiiii Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts