chasez2606 Posted June 9, 2020 Share Posted June 9, 2020 Oyunu sadece gelir amaçlı oynuyanlar yüzünden biryerler farm 1 kaç saat farm yapıpta ne skill ne de item alınabilir oldu. Skiller çok zor acılıyor gb cok zor fakat piyasa oldukça yüksek. Oyun içi tl işi oyundan zevk almaya çalışan insanlara engel oluyor charlar ilerlemiyor. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HANGOVERRR Posted June 9, 2020 Share Posted June 9, 2020 Aynen gb kasmak çok zor ve 1k kc çok pahalı. 2 gün önce bi peri alıp farm deniyim dedim almaz olaydım. kim farm yapıyorsa helal olsun böyle bir azim yok aq. 10 saatte 150m kasıp kc alıyorlar helal olsun Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
speedy Posted June 9, 2020 Share Posted June 9, 2020 @Eos @Heung @Atlas Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WinChenzo Posted June 10, 2020 Share Posted June 10, 2020 (edited) Kc piyasası buy olmadığından uçuşa geçti skill muhabbetine gelince ben ve arkadaşlarım misal sabah 8 akşam 7 çalışıyoruz Eve gelmen akşam 8 bir tek gece 22-23 eventına yetişebiliyoruz ki oda kazanırsak ne ala skill açmak oldukça zorlayacak farm zaten oldukça yorucu bakalım hayırlısı olsun Edited June 10, 2020 by WinChenzo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
speedy Posted June 10, 2020 Share Posted June 10, 2020 (edited) WinChenzo, 2 saat önce yazdı: Kc piyasası buy olmadığından uçuşa geçti skill muhabbetine gelince ben ve arkadaşlarım misal sabah 8 akşam 7 çalışıyoruz Eve gelmen akşam 8 bir tek gece 22-23 eventına yetişebiliyoruz ki oda kazanırsak ne ala skill açmak oldukça zorlayacak farm zaten oldukça yorucu bakalım hayırlısı olsun skill muhabbetine pkda bitti zaten millet 80 oldu gene hersey aynı skiller kapalı ha 70 lvl ha 80 oyunda bişi değişmedi millet sıkıldı 2hafta önceki doluluk bitti resmen usko bile 15sene sonra değiştirdi skill açmayı cok basit yaptı bunlar dahada zorlaştırmıs lobo lupusdan kurtulcaksınız dediler gene lobo lupusa da ha cok muhtaç millet Edited June 10, 2020 by speedy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
adygha77 Posted June 12, 2020 Share Posted June 12, 2020 speedy, 10.06.2020 - 13:08 yazdı: skill muhabbetine pkda bitti zaten millet 80 oldu gene hersey aynı skiller kapalı ha 70 lvl ha 80 oyunda bişi değişmedi millet sıkıldı 2hafta önceki doluluk bitti resmen usko bile 15sene sonra değiştirdi skill açmayı cok basit yaptı bunlar dahada zorlaştırmıs lobo lupusdan kurtulcaksınız dediler gene lobo lupusa da ha cok muhtaç millet eskiden 1 skil için 1 lobo 1 lupus la iş çözülürken 1 sikilde 4 tane istiyo 80 için 6 tane baya kolaylaştırdılar Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SubHero Posted June 12, 2020 Share Posted June 12, 2020 Vakti olanlar oyun içi farmla charını diziyor. Vakti olmayanlar 2-3 saat farmla charını dizemez hiç bir pvpde dizemez comolokko olmadığı sürece. Siz oyuna emek veremiyorsanız cebinizden karşılamanız gerekir normal olarak. Apexin piyasası çok iyi 2.ayın içindeyiz her şeyin değeri var. Oyunun 2. günü aldığın itemin bile halen değeri var. Bu yüzden hiç bir sıkıntı olduğunu düşünmüyorum. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
speedy Posted June 12, 2020 Share Posted June 12, 2020 SubHero, Şimdi yazdı: Vakti olanlar oyun içi farmla charını diziyor. Vakti olmayanlar 2-3 saat farmla charını dizemez hiç bir pvpde dizemez comolokko olmadığı sürece. Siz oyuna emek veremiyorsanız cebinizden karşılamanız gerekir normal olarak. Apexin piyasası çok iyi 2.ayın içindeyiz her şeyin değeri var. Oyunun 2. günü aldığın itemin bile halen değeri var. Bu yüzden hiç bir sıkıntı olduğunu düşünmüyorum. günde 1gb anca kasarsın farmla lobo lupuslar 5-6gb skillerin hepsini açman için 30gb paran gidicek 1aylık farmın senin skill için değermi sence? değmez skillerin kolay açılması lazımki millet pkdan zevk alsın kardesim suan 80 asasım 1 gram zevk almıyorum hatta pkyı bıraktık 3asas farm atıoz daha zevkli Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
roock10 Posted June 12, 2020 Share Posted June 12, 2020 10 dk ancient yapıyorum çöplerle 7-8m temiz para geliyor. Ne kadar abartıyorsunuz anlamıyorum ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
speedy Posted June 12, 2020 Share Posted June 12, 2020 roock10, 1 dakika önce yazdı: 10 dk ancient yapıyorum çöplerle 7-8m temiz para geliyor. Ne kadar abartıyorsunuz anlamıyorum ? alla alla ben 1saatte kasıyorum çöpde 10dakika çok demişssin kardes 5dakikada 10m atıyor Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SubHero Posted June 12, 2020 Share Posted June 12, 2020 speedy, 4 dakika önce yazdı: günde 1gb anca kasarsın farmla lobo lupuslar 5-6gb skillerin hepsini açman için 30gb paran gidicek 1aylık farmın senin skill için değermi sence? değmez skillerin kolay açılması lazımki millet pkdan zevk alsın kardesim suan 80 asasım 1 gram zevk almıyorum hatta pkyı bıraktık 3asas farm atıoz daha zevkli Şu an zaten 80 açan kimse yok benim gördüğüm. 5m den JEWEL toplayabilirsin. Sertifika içinde oyunda aktif olanlardan 1-2 hafta geç açarsın. Bence büyütülecek bir durum yok. Kaldıki oyun içi etkinliklerden (jr ft bf vs.) en kötü günde 1 GB kasıyorsun. Geri yaptığında cabası.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
roock10 Posted June 12, 2020 Share Posted June 12, 2020 speedy, Şimdi yazdı: alla alla ben 1saatte kasıyorum çöpde 10dakika çok demişssin kardes 5dakikada 10m atıyor Kardeşim şu forumda aynı isimlerden başka kimse mız mızlanmıyor. Sen gerçekten 1 saatte 7-8 m kasıyorsan oyunu silebilirsin. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
speedy Posted June 12, 2020 Share Posted June 12, 2020 SubHero, 1 dakika önce yazdı: Şu an zaten 80 açan kimse yok benim gördüğüm. 5m den JEWEL toplayabilirsin. Sertifika içinde oyunda aktif olanlardan 1-2 hafta geç açarsın. Bence büyütülecek bir durum yok. Kaldıki oyun içi etkinliklerden (jr ft bf vs.) en kötü günde 1 GB kasıyorsun. Geri yaptığında cabası.. benim işlerim daha acılmadı bütün etkinliklere girmeme rağmen daha 9 tane kastım haftaya işler acılcak ki yüzde 80 kısmın acıldı günde 1 etklinğe giren adam 3aydamı açsın skillini? skill dediğin muhabbet hiçbir online oyunda böyle bişi yok sen knighttan baska birşey bilmediğin için normal gelebilir ama pkyı keyiflendiricek yeteneklerini neden bi ton para verip açasınki? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
speedy Posted June 12, 2020 Share Posted June 12, 2020 roock10, 1 dakika önce yazdı: Kardeşim şu forumda aynı isimlerden başka kimse mız mızlanmıyor. Sen gerçekten 1 saatte 7-8 m kasıyorsan oyunu silebilirsin. doğru diyorsun be kardesim özürdilerim senin gibi eşşekler oldukca böyle devam eder oyun sistemi başka online oyun bilmediğiniz için size normal bu hatta 2-3 lupus istesin bi skille az bile 1er tane lobo lupus vs istemesi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SubHero Posted June 12, 2020 Share Posted June 12, 2020 (edited) speedy, 2 dakika önce yazdı: benim işlerim daha acılmadı bütün etkinliklere girmeme rağmen daha 9 tane kastım haftaya işler acılcak ki yüzde 80 kısmın acıldı günde 1 etklinğe giren adam 3aydamı açsın skillini? skill dediğin muhabbet hiçbir online oyunda böyle bişi yok sen knighttan baska birşey bilmediğin için normal gelebilir ama pkyı keyiflendiricek yeteneklerini neden bi ton para verip açasınki? Yanlış anlama dostum ama sen ya çok şanssızsın ya da sende bir sorun var. Çünkü ben 24 tane sertifika topladım bile yalnızca etkinliklere girerek. 9 sayısı buradan bana komik görünüyor Edited June 12, 2020 by SubHero Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
speedy Posted June 12, 2020 Share Posted June 12, 2020 SubHero, 1 dakika önce yazdı: Yanlış anlama dostum ama sen ya çok şanssızsın ya da sende bir sorun var. Çünkü ben 24 tane sertifika topladım bile yalnızca etkinliklere girerek. 9 sayısı buradan bana komik görünüyor ee kaaybettim kardesim kötü pt denk geliyor afk olan oluyor + diyelim çalıyorum günde 1etkinliğe giriyorum diyelim yüzde80lik kısım gibi bunada bi yorum yapsana Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SubHero Posted June 12, 2020 Share Posted June 12, 2020 speedy, Şimdi yazdı: ee kaaybettim kardesim kötü pt denk geliyor afk olan oluyor + diyelim çalıyorum günde 1etkinliğe giriyorum diyelim yüzde80lik kısım gibi bunada bi yorum yapsana Yapayım dostum. Oyun içi farmlayan kişiler skillerini açabiliyor çünkü parayı oyun içinde döndürüyor charına yatırım yapıyor. Sen hem oyunda farmlamıyorsun hemde reelde yaptığın farmdan oyuna yatırım yapmıyorsun. Senin hesabına göre oyun içi farm yapan kişilerinde skillerini açamaması lazım Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
speedy Posted June 12, 2020 Share Posted June 12, 2020 SubHero, 18 dakika önce yazdı: Yapayım dostum. Oyun içi farmlayan kişiler skillerini açabiliyor çünkü parayı oyun içinde döndürüyor charına yatırım yapıyor. Sen hem oyunda farmlamıyorsun hemde reelde yaptığın farmdan oyuna yatırım yapmıyorsun. Senin hesabına göre oyun içi farm yapan kişilerinde skillerini açamaması lazım bir oyunda pkyı canlandırıcak birşey neden paralı olsunki? hangi oyunda gördün dicemde knighttan baska online oyun oynamadığına eminim Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SubHero Posted June 12, 2020 Share Posted June 12, 2020 speedy, 1 saat önce yazdı: bir oyunda pkyı canlandırıcak birşey neden paralı olsunki? hangi oyunda gördün dicemde knighttan baska online oyun oynamadığına eminim burası comolokko değil tutunamıyorsan oraya geç Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bradypodidae Posted June 17, 2020 Share Posted June 17, 2020 forumda böyle ağlayan nicklere bakıyorum hep aynı nickler. en başta speedy nickli arkadaş skill açma kafi zorlukta bence.. daha da kolayı, skilleri direkt açık vermeleri olurdu herhalde. hala niye ağlıyorsunuz anlamadım. farm olarak da bir sürü slot var farm yapabileceğin. ama bu speedy şey istiyor sanırım, böyle herkese edit char olsun full itemli, skiller hazır olsun, girip direkt pk atalım... mmorpg öyle olmuyor işte dostum. hatta hiç bir oyunda senin dediğin mantık yok . yani sanki oyunlardan çok anlıyormuşsun gibi burada ahkam kesiyorsun.. bana bir tane oyun göster hiç emek vermeden herkes ile eşit olduğun multi herhangi bir oyun? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HANGOVERRR Posted June 17, 2020 Share Posted June 17, 2020 roock10, 12.06.2020 - 16:06 yazdı: Kardeşim şu forumda aynı isimlerden başka kimse mız mızlanmıyor. Sen gerçekten 1 saatte 7-8 m kasıyorsan oyunu silebilirsin. 10 dakikada 7m kasıp videoya çek 1gb de benden Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
speedy Posted June 17, 2020 Share Posted June 17, 2020 (edited) bradypodidae, 7 saat önce yazdı: forumda böyle ağlayan nicklere bakıyorum hep aynı nickler. en başta speedy nickli arkadaş skill açma kafi zorlukta bence.. daha da kolayı, skilleri direkt açık vermeleri olurdu herhalde. hala niye ağlıyorsunuz anlamadım. farm olarak da bir sürü slot var farm yapabileceğin. ama bu speedy şey istiyor sanırım, böyle herkese edit char olsun full itemli, skiller hazır olsun, girip direkt pk atalım... mmorpg öyle olmuyor işte dostum. hatta hiç bir oyunda senin dediğin mantık yok . yani sanki oyunlardan çok anlıyormuşsun gibi burada ahkam kesiyorsun.. bana bir tane oyun göster hiç emek vermeden herkes ile eşit olduğun multi herhangi bir oyun? bana bitane oyun söyle seviye aldığında yeteneğin açılmıyor burda konuştuğumuz şey yetenekler gene mal mal yazmıssın neyse cahil insana laf anlatılmaz Oyüzden haklısın diyorum sana sen hep haklısın cahil hiçbir zaman haksız değildir yaşasın cahiller ❤️ Edited June 17, 2020 by speedy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bradypodidae Posted June 17, 2020 Share Posted June 17, 2020 burada konuştuğumuz şey emek verilmesi... emek vermeden hiç bir oyunda kasamazsın. eso , bdo , metin2 ... daha bir sürü örnek verebilirim sana mmorpg den. sen asıl bana örnek ver herhangi bir oyunu ; emek vermeden herşeyi yapabildiğin ? benim cahil olduğumu nereden biliyorsun hem ? tanımadan bilmeden başkalarını cahillikle itham etmek aptalların işidir. yani senin safi aptal olduğun su götürmez bi gerçek ? ayrıca şu forumda takılıp millete laf yetiştirmeye harcadığın eforu oyunda harcasan emin ol şimdiye bütün skillerini açardın Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
l0rdl0rd Posted June 21, 2020 Share Posted June 21, 2020 cok sert vurmus bence cvp yazma Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
speedy Posted June 21, 2020 Share Posted June 21, 2020 (edited) bradypodidae, 17.06.2020 - 17:28 yazdı: burada konuştuğumuz şey emek verilmesi... emek vermeden hiç bir oyunda kasamazsın. eso , bdo , metin2 ... daha bir sürü örnek verebilirim sana mmorpg den. sen asıl bana örnek ver herhangi bir oyunu ; emek vermeden herşeyi yapabildiğin ? benim cahil olduğumu nereden biliyorsun hem ? tanımadan bilmeden başkalarını cahillikle itham etmek aptalların işidir. yani senin safi aptal olduğun su götürmez bi gerçek ? ayrıca şu forumda takılıp millete laf yetiştirmeye harcadığın eforu oyunda harcasan emin ol şimdiye bütün skillerini açardın yazdığın hangi oyunda skilleri böyle 1ayda açıyosun??emek vererek lvl kasarsın item kasarsın konunun açılma amacı skill. hala mal mal yazmaya devam et sende anlıcak kapasite yok bebiş Edited June 21, 2020 by speedy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts