Damadumadum Posted June 9, 2020 Share Posted June 9, 2020 Yaptığınız sistem tamamen bir fiyasko. İnsanların pvp de oynama sebebi zaten uskonun bunaltmalarından sıkılmıs olmaları. Aksamlar girip 2 saat pk atmak ama gel gor ki oyle bi skill acma sistemi yaptilarki cok sanslıysan girdigin herseyi kazandıgın takdirde 10 gunde 80 skilli acmıs olucaksın. Ft dısında hersey şansa kalmıs durumda. Eski apex nere bu server nere her gecen gunde insanlar bunalıp bırakıyor oyunu. Gm ye sordugunda hersey cok guzel. CR etkinligi yapiyolar 2 kisi zar zor bitiriyoruz priest shell ve blade axe atıyo. GM ye pm atiyorum bifrost gemleride cıkabilirdi diyo ne yapayım bifrost tasını ben. Arkadasım ne yapacaksanız adam gibi zamaninda yapsaniza en basından dogru duzgun ayarlasanıza su skill acma zımbırtısını yeter artık bıktık. Millet tamamen serverden gitmeden durumu duzeltirsiniz heralde. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
speedy Posted June 9, 2020 Share Posted June 9, 2020 (edited) Çalışan biri aksam 2saat pk için girdiğinde 1tane etkinliğe denk gelip girip birde kazanırsa günde 1 er adet alsa 72 75 skili 10ar adetten 20 80 skili 30 tane istiyor arada birde kaybetse hergun giremese yaklaşık 3ay (90gün) sonunda skillerini açabilir usko gibi bir oyun bile skill açmayı 15sene sonra zor olduğunu farkedip bedavaya yakın yaptı ama apexkonun kolaylaştırmak yerine daha uğraştırıcı yapması yorumsuz Edited June 9, 2020 by speedy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
xVip Posted June 10, 2020 Share Posted June 10, 2020 sende akşam 2 saat girmeyle birşey yapılacağını sanma kardeşim emek veren karşılığını alır Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ROAR Posted June 11, 2020 Share Posted June 11, 2020 ne olmasını bekliyordun relog atınca mı skiller açılsaydı. bu şekilde çarlar daha değerli olacak emeğin karşılıksız kalmaz.. bu arada steamkonun ilk iki ayında 80 skilinin yaklaşık 1500-2000₺ye açıldığını hatırlatayım.. o serveri skill açamadan bırakanlar vardı ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
adygha77 Posted June 11, 2020 Share Posted June 11, 2020 ROAR, 28 dakika önce yazdı: ne olmasını bekliyordun relog atınca mı skiller açılsaydı. bu şekilde çarlar daha değerli olacak emeğin karşılıksız kalmaz.. bu arada steamkonun ilk iki ayında 80 skilinin yaklaşık 1500-2000₺ye açıldığını hatırlatayım.. o serveri skill açamadan bırakanlar vardı ? Tabiki kimse böyle bir şey düşünmüyor sabah 6 da evden çıkıp akşam 9 da eve giren arkadaş askeri ücret karşılığında skilmi acacak yada 1 2 gb kasıp item mi almaya çalışıcak. Bireysel bakmayalım lütfen eski oyuncularda belli birimkiler vardı sw ye yeni gelen bir kişinin çok az bir şansı var ms den ske rol gemden lego sos fragmenden fr alacakki bişiler yapıcak bunları satsan ne takacan kullansan charı nasıl toplıcan? Bu sistemde para yatırmadan skill açan çalışan kaç kişi var acaba. Yurt dışındaki gibi kc bize uygun gelmiyor malesef dostum.adam 30 dolara 3k kc alıyor ben 210 tl ye . Biraz empati yapsan arkadaşın ne dediğini anlarsın bence. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ROAR Posted June 11, 2020 Share Posted June 11, 2020 2 hours ago, adygha77 said: Tabiki kimse böyle bir şey düşünmüyor sabah 6 da evden çıkıp akşam 9 da eve giren arkadaş askeri ücret karşılığında skilmi acacak yada 1 2 gb kasıp item mi almaya çalışıcak. Bireysel bakmayalım lütfen eski oyuncularda belli birimkiler vardı sw ye yeni gelen bir kişinin çok az bir şansı var ms den ske rol gemden lego sos fragmenden fr alacakki bişiler yapıcak bunları satsan ne takacan kullansan charı nasıl toplıcan? Bu sistemde para yatırmadan skill açan çalışan kaç kişi var acaba. Yurt dışındaki gibi kc bize uygun gelmiyor malesef dostum.adam 30 dolara 3k kc alıyor ben 210 tl ye . Biraz empati yapsan arkadaşın ne dediğini anlarsın bence. o zaman o arkadaşın başka bir yerde oynayabilir, herşeyin ücretsiz oldugu sadece girip pk atabileceği başka bir yerde Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
speedy Posted June 11, 2020 Share Posted June 11, 2020 (edited) ROAR, 4 saat önce yazdı: ne olmasını bekliyordun relog atınca mı skiller açılsaydı. bu şekilde çarlar daha değerli olacak emeğin karşılıksız kalmaz.. bu arada steamkonun ilk iki ayında 80 skilinin yaklaşık 1500-2000₺ye açıldığını hatırlatayım.. o serveri skill açamadan bırakanlar vardı ? kendi ağzınla söylemissin bide savunuyon hala garip insansınız millette bu sw yi bırakınca bowlda atros rioteyle pk atarsınız örnek verdiğin steamkoda öyle rioteyle pk atıyolar Edited June 11, 2020 by speedy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ROAR Posted June 11, 2020 Share Posted June 11, 2020 1 hour ago, speedy said: kendi ağzınla söylemissin bide savunuyon hala garip insansınız millette bu sw yi bırakınca bowlda atros rioteyle pk atarsınız örnek verdiğin steamkoda öyle rioteyle pk atıyolar herkes eşit bir şekilde açıyor herkes full skill değil sadece sana zor değil skil açmak Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
adygha77 Posted June 11, 2020 Share Posted June 11, 2020 ROAR, 3 saat önce yazdı: o zaman o arkadaşın başka bir yerde oynayabilir, herşeyin ücretsiz oldugu sadece girip pk atabileceği başka bir yerde arkadaşı tanımıyorum ama anlamaya çalışıyorum. Sen enpati yapamıyorsun sıkıntın orda . Ben memnunun beklerim 1 ay geç açarım açarım . Ben eğlence amacıyla oynarım ego kasmak için değil. Ego kascak olsam burda olmam zaten. Bu sistem daha kolay olsun die geldi lakin daha zor oldu. bunu anlatmak istiyor. ROAR, 15 dakika önce yazdı: herkes eşit bir şekilde açıyor herkes full skill değil sadece sana zor değil skil açmak zaten anlatmak istediği o . Sen kendi ağzınla söylüyorsun adamda diyorki daha kolay olabilirdi. Açmak için caba sarf ederdik bırakmaktansa diyor. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
roock10 Posted June 11, 2020 Share Posted June 11, 2020 Bence yönetim çok iyi iş çıkarıyor. Skillerin zor olması ve herkesin açmakta güçlük çekmesi, geriden gelen oyuncuları da cezbediyor. Yeni oyuncuya fırsat oluyor ve ezilmiyor. Henüz 8 itemin ve takı'nın kapalı olması yeni bir user demektir. Sizin keyfinize göre olsa sanırım burası 10 günde patlayan server'lar gibi olur. Usko'dan baz alıp örnekler veriyorsunuz da Usko nun zaten bir tadı kalmamış ki. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts