apogusdo Posted May 30, 2020 Share Posted May 30, 2020 Öyle bir server yarattınızki 10 liralık mageler bütün serverin üzerinden geçmeye devam ediyo. Pazar bitik adam ne çar dizicem geçio mage oynuyor . bi quest staff tamam. warrior itemleri satılmıo gitmio. Asas itemleride durdu gitmiyor. Pazarda hep aynı itemler ( 1 haftadır 1 raptor satabildim ). Upgradenin kapalı olması nie arkadaş nie yaaa ?? yıgıldı itemler şişdi piyasa biz nası para kazanıcaz ??? ne satıcaz taşmı yiyelimm ? ( NİCK : Kalecimayer ) acil olarak ! upgrade açılması gerekio takılar dahill kurian murian ne warsa gelmeli item konusundada dragon sheller gelebilir. bişeyler olmalı durduk bittik gittik. ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
[email protected] Posted May 30, 2020 Share Posted May 30, 2020 Kesinlikle öyle biz de full item asas dizdik sadece jr den jr ye giriyoruz oyuna keyif kalmadı adam spoiler görevinden war set almış cz ye gelmiş ben full item asasım vurduğu damage 1.2 k çok üst düzey bir charım yok ama 2k ap var şaka gibi.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goksun7 Posted May 30, 2020 Share Posted May 30, 2020 asaslar efsane güçlü serverde ne magesi, beğenmeyen oynamasın Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SubHero Posted May 30, 2020 Share Posted May 30, 2020 dostum geçimini oyundan sağlamak yerine başka işlerle meşgul olmalısın burası ekmek teknesi değil yalnızca oyun Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Exu Posted May 30, 2020 Share Posted May 30, 2020 Pazar konusun da katılmıyorum fiyatları doğru dengede koyduğun sürece her item satılıyor , 70 capde magenin şov yapması çok normal 80 cap ile fark hissedilir diye düşünüyorum. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kandinskij Posted June 1, 2020 Share Posted June 1, 2020 Exu, 31.05.2020 - 02:59 yazdı: Pazar konusun da katılmıyorum fiyatları doğru dengede koyduğun sürece her item satılıyor , 70 capde magenin şov yapması çok normal 80 cap ile fark hissedilir diye düşünüyorum. Tek dost doğru demiş Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WinChenzo Posted June 10, 2020 Share Posted June 10, 2020 70 capte descentle wariour oynayıp mage mage diye ağlamak bence acayip saçma bir durum ben swye yeni başldım görev takılarıyla oynadım 70 de fr tüplü 1kdan fazla damage yemedim mage meteora az afedersin ama o mage ne vurucak acaba ?? Önce oyun bilgini bir kontrol et bence sonra isyan bayrağını bağla ... başladığımdan beride herşey satılıyor 3 kuruşluk iteme 5 kuruş çekersen başka satıcıya yönelir millet burası oyun geçim kapısı değil Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
speedy Posted June 10, 2020 Share Posted June 10, 2020 WinChenzo, 1 saat önce yazdı: 70 capte descentle wariour oynayıp mage mage diye ağlamak bence acayip saçma bir durum ben swye yeni başldım görev takılarıyla oynadım 70 de fr tüplü 1kdan fazla damage yemedim mage meteora az afedersin ama o mage ne vurucak acaba ?? Önce oyun bilgini bir kontrol et bence sonra isyan bayrağını bağla ... başladığımdan beride herşey satılıyor 3 kuruşluk iteme 5 kuruş çekersen başka satıcıya yönelir millet burası oyun geçim kapısı değil 80 cap geldi durum hala aynı çünki kimse skill açamıyor o kadar zorki Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WinChenzo Posted June 11, 2020 Share Posted June 11, 2020 (edited) speedy, 17 saat önce yazdı: 80 cap geldi durum hala aynı çünki kimse skill açamıyor o kadar zorki Evet skill zor ama bir fark yaratacak o yüzden biraz zorluk anlaşılabilir ama 80 için 30 yerine 20 ye çekilebilir 75 vs yine aynı kalsın ... sadece alan damageleri bence normal anormal birşey konuşacaksak staff damagelerini konuşabiliriz meteor 970 vuran adam stafla 700+r vuruyor tutarsızlık var .savaşlara Cr eklenmiş ve süper olmuş Edited June 11, 2020 by WinChenzo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts