ImCruelREVOO Posted May 24, 2020 Share Posted May 24, 2020 Selam apex halkı.. Öncelikle bayramınızı kutlarım fakat benim bu bayram apexko da bugün hiç oyuna girmemiş olmama rağmen ilk kez oyuna girdiğimde hesabımın banlandığını bloke edildiğini gördüm. Daha önceki konuları inceledim fakat kayda değer herhangi birşeye rastlamadım.. Herhangi bir makro, koxp veya illegal program kullanmadım. Gerekirse bilgisayarımı inceleyebilirsiniz.. Gmlerin gerekli işlemleri yapacağına kuşkum yok. @Heung @Atlas @Eos Link to comment Share on other sites More sharing options...
English Game Master Sierra Posted May 24, 2020 English Game Master Share Posted May 24, 2020 I don't speak Turkish but i don't even see an account or character name so can't check it up. But i'm assuming you were banned for hacks together with everyone else tonight. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ImCruelREVOO Posted May 24, 2020 Author Share Posted May 24, 2020 Konu ile alakalı Sierra ile hem oyun içi hem forumdan konuştuk.. ban yemem ile alakalı detaylı bilgiye ulaşamadım sadece sanırsam hile kullandığım için ban yemişim. bilgisayarımı taramalarını istedim. ikna edemedim. apexko yolculuğunda herkese başarılar herkese bol şans. altf4.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atlas Posted May 24, 2020 Share Posted May 24, 2020 Merhaba, Sunucuya eklediğimiz hile kontrol sistemi tarafından yakalanıp engellendiniz. Engellenme süresizdir ve telafisi yoktur, bilginize. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts