efekt12 Posted May 24, 2020 Share Posted May 24, 2020 (edited) merhabalar karakterimin oto ban yediğini söylediler ve akabinde cevap vermediler fakat ben bir yanlışlık olduğunu sanıyorum. kullandığım ekstra yazılık sadece CapsLock makro yazılımı. fakat bilgisayarımda oyun ile birlikte açık olan hali hazırda yazılım çalışmalarım var. ben bir bilgisayar mühendisliği öğrencisiyim bilgisayarımda bir çok yazılım dili ve programları bulunuyor. karakterim arkada farm yaparken ben de çalışmalarıma devam ediyorum. oyundaki güvenlik sisteminizin bunu bir tehdit olarak algılamış olması ve hesabımı banlamış olması mümkün olabilir mi? Güvenlik sisteminiz ile çakışan bir yazılım dili mi kullanıyorum bilmiyorum fakat bu durum için iletişime geçmenizi rica ediyorum. Login id: efekt12 Edited May 24, 2020 by efekt12 Link to comment Share on other sites More sharing options...
rhameton Posted May 24, 2020 Share Posted May 24, 2020 kardeşim bende jrde deva kesereken banlandım capslock macro benım pcdede yuklu ama dıger serverlardan kalma burda manam az dıye kullanmıyordum Link to comment Share on other sites More sharing options...
efekt12 Posted May 24, 2020 Author Share Posted May 24, 2020 rhameton, 6 dakika önce yazdı: kardeşim bende jrde deva kesereken banlandım capslock macro benım pcdede yuklu ama dıger serverlardan kalma burda manam az dıye kullanmıyordum Makro yazılımıdan olduğunu düşünmüyorum kullandığım yazılımlar güvenlik sistemi ile çakışıyor olmasından şüpheleniyorum... Link to comment Share on other sites More sharing options...
efekt12 Posted May 24, 2020 Author Share Posted May 24, 2020 @Sierra @Aesteris @Eos @Heung @twostars @Atlas Link to comment Share on other sites More sharing options...
English Game Master Sierra Posted May 24, 2020 English Game Master Share Posted May 24, 2020 Banned for using hacks. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts