opiad Posted May 23, 2020 Share Posted May 23, 2020 Vip key şifresini neden kendimiz belirleyemiyoruz ? Random şifre geliyor. Ben tıkladığım gibi açmak istiyorum vip keye pw girmekle ugrasmak istiyorum . Kaldırma opsiyonumuz vs yok mu ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Turkish Game Master Heung Posted May 23, 2020 Turkish Game Master Share Posted May 23, 2020 Sizler için random bir şifre oluşturulmasının sebebi güvenliği ciddi bir şekilde artırmasıdır. VIP şifresi sadece VIP kasasının değil, aynı zamanda hesabınızın da güvenliğini sağladığı için, 1111, 1234 vb. şifreler koyup hesabınızın çalınma riskini ortadan kaldırmak için sistemin koyduğu rastgele kombinasyonlardan oluşan ve tahmin edilmesi zor şifreler kullanılıyor. VIP Key'i açtığınızda yukarıda bir kırmızı veya yeşil anahtar göreceksiniz. Ona tıkladıktan sonra "Cancela" derseniz, şifre istemeyecektir. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
opiad Posted May 23, 2020 Author Share Posted May 23, 2020 Heung, 14 saat önce yazdı: Sizler için random bir şifre oluşturulmasının sebebi güvenliği ciddi bir şekilde artırmasıdır. VIP şifresi sadece VIP kasasının değil, aynı zamanda hesabınızın da güvenliğini sağladığı için, 1111, 1234 vb. şifreler koyup hesabınızın çalınma riskini ortadan kaldırmak için sistemin koyduğu rastgele kombinasyonlardan oluşan ve tahmin edilmesi zor şifreler kullanılıyor. VIP Key'i açtığınızda yukarıda bir kırmızı veya yeşil anahtar göreceksiniz. Ona tıkladıktan sonra "Cancela" derseniz, şifre istemeyecektir. Geri dönüşün için çok teşekkür ederim . Böyle bir özellik olduğundan bir haberdim. Oyun içerisinde aktif kullanırken vip keyi bu şekilde kullanıp çıkacağım zaman tekrardan pw yi aktif edebilirim böyle . Harika oldu iyi çalışmalar . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts