ImCruelREVOO Posted May 21, 2020 Share Posted May 21, 2020 Bir serverda da düşman olmasın doğru dürüst oynayalım şu oyunu diye düşündükçe gün geçmiyor ki kongau slotunda bile boş yapmayın diyen kişi bile boş yapıyor. Tüm apex halkına şikayet etmiyorum bu kişiyi. slotu magesi ile alamayıp yan çarını veya klandan başka bir arkadaşını çağırıp yandaki slotun boş olmasına rağmen benim olduğum slotta inadına farmlaması insanı biraz düşündürüyor. aynen kardeşim haklısınız siz. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ImCruelREVOO Posted May 21, 2020 Author Share Posted May 21, 2020 iş inada bindi tabi. üşengeçlik ayrı bi mesele demek ki bütün emc boşmuş Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ImCruelREVOO Posted May 21, 2020 Author Share Posted May 21, 2020 yeter ki desin ki bende sw yok sw at bi slot bakayım veya yerime slot bak oraya geçeyim. iş insafsızlığa ve vurdumduymazlığa gelince geniesi açık adamın slotunun üstüne genie açmakta üstünüze yok demekki.. umarım klan sakinlerinizden birileri görür de utanırsınız. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hic-A-Doo-La Posted May 21, 2020 Share Posted May 21, 2020 Quote Slota "çökme" mevzusuna da gelince, böyle bir mevzunun tartışılması bile gereksiz bence, sonuç olarak oyundaki canavarlar belirlenmiş bazı kişilere ait değiller, isteyen herkes gelip kesebilir, bu durumda güçlü olan taraf kazanır. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HERVORAGEND Posted May 21, 2020 Share Posted May 21, 2020 Umarım şu emc farmı kapatılırda artık böyle saçmalıklarada gerek kalmamış olur Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SprinQ4NaturaL Posted May 21, 2020 Share Posted May 21, 2020 Böyle bi bonu açarken senin utanman gerekiyordu bence kolay gelsin..! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Axies Posted May 21, 2020 Share Posted May 21, 2020 Valla acizlik başka bişe değil. Choseyourdestiny clanı istiyorki bütün slotlarda biz kasalım başkası kasmasın parsel parsel bölmüşler büyük balık küçük balığı yer kim kimden slotu alırsa o kasar. GENE söylüyorum boş muhabbet. Siz kasın biz taş yiyelim. Sizinki genie bizimki su zaten Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ImCruelREVOO Posted May 21, 2020 Author Share Posted May 21, 2020 bakıyorum da tüm klan üyeleri toplanmışlar.. Axies, Bir saat önce yazdı: Sizinki genie bizimki su zaten bunu yazacağını tahmin ettiğim için diğer boş slotların ssini attım gözüne sokmak istedim zaten Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts