Atlas Posted May 18, 2020 Share Posted May 18, 2020 Sevgili Apex halkı, Bu kılavuzda adım-adım Cypher Ring kullanımını anlatacağız, mevcut oyun hesabınızı Cyhper Ring'e dönüştürebilmek için aşağıda bulunan bilgilendirmeleri uygulayabilirsiniz. NOT: Cypher Ring'i alacak oyuncu sizle aynı ırktan olması ZORUNLUDUR. Aksi takdirde takas gerçekleşemez! 1- Oyun içerisinde sol alt-köşede bulunan Power Up Store butonuna tıklayın ve Power Up Store içerisinden: Character Seal Scroll satın alın:2 - Character Seal Scroll satın alma işlemini tamamladıktan sonra, Moradon haritasında bulunan [Inn Hostess] Nia veya [Inn Hostess] Neria isimli NPC'den ilk önce Character Seal / Cancel daha sonra Seal seçeneklerini seçiyoruz: 3- Seal seçiminden sonra; Character Seal Scroll'u istenilen yere taşıyıp; OK seçeneğini seçiyoruz: 4- Aşağıda göreceğiniz Pencereler açıldıktan sonra, ilk olarak Seal etmek istediğiniz karakteri işaretleyip; Confirm seçeneğini seçiyoruz. Bir sonraki adımda göreceğiniz Pencerede; kullanmakta olduğunuz Seal/Unseal şifreniz sorulacak, giriş yaptıktan sonra Confirm seçeneğini seçiyoruz: 5- Tüm adımları uyguladıktan sonra; Character List (4. adım) içerisinden seçmiş olduğunuz karakter Cypher Ring olarak Inventory içerisinde yer alacaktır. Unutmayınız ki sadece yan karakterler seal edilebilir. Cyhper Ring içerisinde olan bir karakteri aktif etmek için; 2'inci adım-2'inci görselde yer alan Unseal seçeneğini seçip aynı adımları uygulamanız yeterli olacaktır. ~ Apex Gaming Ekibi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts