factsalwayslie Posted May 8, 2020 Share Posted May 8, 2020 Server ortalaması üzerinden iteme sahibim ancak 70 lwl skili ile vuruduğum damage 500-600 geçmiyor bu damage çok az bir bp veya wariora kıyasla czde solo bir adamı kesmemiz nerdeyse imkansız Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
6anarchy Posted May 8, 2020 Share Posted May 8, 2020 kardesim sende partiyle takıl adamlar şimdi 1k yapsa damageyi okcu pt kursan 7okcu 1 priest hepiniz 1kere z skill apsanız her damage 1k olsa bowla genie kursanız adam kalmaz mantıklı düşünün biraz. magede sola çöp? ama 1pt mage nova atınca çok güclü diyorsun dimi? bazı sınıflar partyle güçlü saçma konuşuyorsunuz onu arttırın bu cok vuruo bu az vuruyor filanı geçin artık. dediğin gibi damage artınca nolcak 1pt okcuyu kim kescek önüne gelene tek atıcaklar? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
factsalwayslie Posted May 8, 2020 Author Share Posted May 8, 2020 6anarchy, Bir saat önce yazdı: kardesim sende partiyle takıl adamlar şimdi 1k yapsa damageyi okcu pt kursan 7okcu 1 priest hepiniz 1kere z skill apsanız her damage 1k olsa bowla genie kursanız adam kalmaz mantıklı düşünün biraz. magede sola çöp? ama 1pt mage nova atınca çok güclü diyorsun dimi? bazı sınıflar partyle güçlü saçma konuşuyorsunuz onu arttırın bu cok vuruo bu az vuruyor filanı geçin artık. dediğin gibi damage artınca nolcak 1pt okcuyu kim kescek önüne gelene tek atıcaklar? bol kesenden yazmışsında yazmışsın ben 1k vursun demedim cuzi bir miktarda arttırma olması taraftarı olduğumu söyledim bu olumlu görülür veya görülmez bi ikincisi mage ile okçu kıyası değilde 500 maksimum 600 dmg yiyen wariorun direkt olarak 800 vurması saçma warior herosu tank ise hasarı bu kadar yüksek olmaz hasarı yüksekse defansı bu kadar yüksek olmaz serverda açık ara bir şekilde warior jobu güçlü okçu damagesi azlığını geçtim durmadan skil failed oluyor 70 lwl skili bir yeri çarpmadığı sürece hedefe gitmesi lazım ama burada gitmiyor Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atlas Posted May 8, 2020 Share Posted May 8, 2020 Merhaba, Serverda sağladığımız balans Beta ve daha önce deneyimlediğimiz kayıtlara dayalı. Bu bildirim süreklilik yaşatırsa gerekli önlemler için düşünebiliriz ancak şuan aldığımız geri bildirim oranı sadece sizinle sınırlı. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts