Jump to content
Panel sayfamızda bulunan Download linklerini görebilmeniz için hesabınıza giriş yapmanız gerekmektedir. ×

Eurybia ! CLANI 1 MAYIS DA APEX KO ' DA

imlothlorien
 Share

Recommended Posts

Öncelikle Cümleten Selamın Aleyküm.

- Ben, Eurybia Clanı Başkanı ( UrventuLiaVUSKA ) 1 Mayıs ' da Yeni Açılacak Olan ApexKO Sunucusun ' dayım

----------------------------------

- Sizlere Biraz Clanımız dan Bahsedeyim Clanımız Minimum Değişiklik Gösterecek Şekil de 24 Kişiden Oluşmakta Oyun da Clan diye Adlandırdığımız Birliğimiz Gerçek Hayatta Güzel Bir Dostluk Meclisinden Oluşmakta Yaşlarımız 18 ila 35 Arasında Değişmekte Bizim İçin Önemli Olan Hususlar dan Bir Kaç tanesi Birbirimize Saygıyı ve Sevgiyi Kusursuz Bir Şekilde Paylaşmak Eğer Kendine Bir Abi Yahut Kendine Bir Kardeş Arıyorsan Canın Sıkıldığın da Farmı Bırakıp Abin veya Başkası İle Dertleşmek İstiyorsan Senin İçin Her Zaman Bir Yerimiz Olucak.

----------------------------------

- Biz Mükemmel Oyuncu Aramıyoruz '' yok kolu olsun yeter , kollu player aranıyor '' Gibi Kavramlara Girmiyoruz Biz Birer Kardeş Birer Abiler İle Birlikte Oynamak İstiyoruz Ayağına Taş Girse de Koşanları Canı %10 ' nun Altındayken Mageye Minör Tutan Fedakar Asaslarımızı İstiyoruz Eğer Bizim İle Birlikte Bu Serüven de Olmak İstiyorsan Teamspeak Sunucumuza Bekliyoruz Seni Hoşçakal.
Discord Adresimiz İçin Mesaj Atınız.

Bide Unutmadan Söylemek İstiyorum , Senin İle Irk Kaldırabiliriz Ama Önce Tanışmamız Lazım .

[ UrventuLiaVUSKA ]

Sizlere Birlikte Olup Çektiğimiz Videolar dan Birkaç Tane Sunmak İstiyorum Umarım Beğenirsiniz.

Buraya Tıklayarak İzleyebilirsiniz

KLAN ADI : EURYBİA 
KLAN BAŞKANI : UrventuLiaVUSKA
KLAN TİPİ : MELE
Zaman Dilimi : GMT+03:00 / TÜRKİYE !
Klan Üye Listesi
UrventuLiaVUSKA : DB PRİEST
UrventuLiaWUSKA : CC PRİEST
UrventuLiaRUSKA : TP MAGE
Billioner : WARRİOR
Millioner : WARRİOR
Zillioner : WARRİOR
Tillyoner : WARRİOR
Killiyoner : WARRİOR
Edited by imlothlorien

imlothlorien, 29.04.2020 - 05:40 yazdı:

Sizi sevindirdiysek ne mutlu bize clanımız da senin içinde bir yer olduğunu unutma ! :)

Kardeşim nazik davetin için teşekkürler. Kendi clanım var ve biraz kalabalık olacağız. Oyun içinde gerekli durumlarda birlikte hareket etme durumumuz olabilir. Şimdiden iyi oyunlar diliyorum.

MakronMac, 9 saat önce yazdı:

Kardeşim nazik davetin için teşekkürler. Kendi clanım var ve biraz kalabalık olacağız. Oyun içinde gerekli durumlarda birlikte hareket etme durumumuz olabilir. Şimdiden iyi oyunlar diliyorum.

Tabiki de nasıl arzu ederseniz birlikte daha iyi bir duruma geleceğimize inanıyorum , iyi oyunlar çok teşekkürler.