Shindy Posted April 18, 2020 Share Posted April 18, 2020 Merhabalar, Beta sürecini bir şekilde neden 70 Lwl olduğunu anlamasakta kabullendik ancak. ŞİMDİ ; Ben ve Ekibim veya X kişiler Offical'de 1 LWL başlayıp ( DOLAR ) Bazında kaliteli bir oyun oynayabilmek adına POWER UP STORE'den alışveriş yapıcaz. Ben bir mele takımım 70 LWL'de hiç birşey yapamıyorum OFFİCAL'de ben 1 AY'a yakın beklicem veçektiğim PUS eşyaları çöp olacak. Haliyle LWL gelsin diye çektiğim veya çekeceğimiz bütün PUSS'ların bir artısı kalmayacak çünkü yine betadaki gibi sadece 70 LWL'e kasabilicez. 70 LWL Warrior her halukarda bir mage partyden tek yiyecek ( 6K HP oluyor şuanki full item ile o zaman hiç birşeyin olmayacak ) Sonuç olarak ben bu oyunu keyif almak ve vakit geçirmek için oynuyorum ve dengesizlikten kaynaklı ölmek benim canımı sıkıyor. Tavsiyem ; Fanteziye gerek yok eğer bir LWL kasılacak ise 83 LWL kasılmalı genel olarak insanların bu konuda hem fikir olduğunu düşünüyorum çünkü şuanki durum kendi görüşümde FİASKO NOT : BUG 1: War Wing Görünmüyor 2: Karus Bowl Girişinde BUG var sürekli Respawn oluyorsunuz. 3: Mana yok iken ANGER basamıyorsunuz. 4: Okcunun her skili hemen hemen tutuyor. 5: Warriorların 62 Scream skili tuttu görünüp 0 oranla tutmuyor. 6: Rank tablosu arada bir Buglanıp rankta 1. olan kişi 9 milyon NP kastı görünüyor. 7: Anvil'de olan bazı sorunlar var Karşıma çıktıkça burayı güncellicem iyi forumlar. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shindy Posted April 18, 2020 Author Share Posted April 18, 2020 Hello, but we did not understand the Beta indication somehow why it was 70 Lwl NOW; Me and my team or X people will shop at POWER UP STORE to start a 1 LWL in Offical and play a good quality game (DOLLAR) I am a mele team, I can't do anything at 70 LWL. In OFFICAL I will wait for about 1 MONTH and the PUS items I shoot will be garbage Naturally, all the PUSS I shoot or withdraw so that LWL will come will not be left because we can only accommodate 70 LWL as in beta 70 LWL Warrior is still the only food from a witch party (6K HP is going to be, then nothing will happen with the current full item) As a result, I am playing this game to enjoy and spend time, and to die from imbalance annoys me My advice; If LWL will contract, I think this idea is an idea since it seems to be 83 LWL contracted in general, because the current situation is in my opinion FIASKO Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheSphniX Posted April 18, 2020 Share Posted April 18, 2020 +99999 70 level olacaksa başlamanın mantığı yok zaten warrior parti olarak, betada yaşadıklarımız ortada Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts