lanyeter123 Posted April 17, 2020 Share Posted April 17, 2020 Merhaba arkadaşlar, gerekli olan apexko dosyasını siteden indirerek kurulumunu yaptım, fakat Launcheri tıkladıktan sonra, starta bastığım vakitten sonra oyun açılmıyor, oyunu 2-3 defa sildim, bilgisayarı defalarca yeniden başlattım, ne yapmak gerektiğine dair hiç bir fikrimiz yok yardımcı olur musunuz.. (windows10) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Claw Posted April 21, 2020 Share Posted April 21, 2020 Selam. Bunun sebebi windows defender programının apexKo'ya ait "KnightOnline.exe" dosyası ve "ApexKo.dll" dosyasını şüpheli olarak değerlendirip karantinaya taşımasından dolayı kaynaklanıyor. Karantidan dosyaları tekrar geri yükleyip ApexKo'nun kurulu olduğu dosyayı tarama dışı bırakman durumunda sorunun çözülecektir. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators twostars Posted April 21, 2020 Administrators Share Posted April 21, 2020 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts