neXusLeen Posted January 18, 2019 Share Posted January 18, 2019 War 1x Npc : 30 NP 8X Party 1x Players give 30 NP Not Need War Win , Not Going To War ! War only just lose it but you earn more national points(Red pot with a difference) Key Killed 8x Party in 1x players 30 Np , 1x Players Killed 8x Party in 1x Players 36 Np (hahhah) Savaşlara artık girmenin anlami kalmadi server tamamen bitirdikleri ilan ettiler 8 kişilik bir partide 30 np aliyorsun key'den savaş neden kazanasın ki kaybedersin içeride en azından kırmızı pot var adam kesersin aynı np hatta 36 veriyor . Ben Hayatımda bu kadar dengesizlik görmedim. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Turkish Game Master Eos Posted January 18, 2019 Turkish Game Master Share Posted January 18, 2019 Aşağıdaki konuyu dikkatlice okumanızı istiyorum. Konuda gördükleriniz, gelecekte gelecek olan güncellemelerden sadece bazıları. Yapılan değişikliklerin ilerleyen zamanlarda nelerle sonuçlanacağını henüz bilmiyorsunuz ve böyle yorumlar yapmanız pek hoş değil. Ayrıca, kimse sunucunun tamamen bittiğini ilan etmedi, tam tersine, ApexKO için yeni bir yolculuk henüz başlıyor. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
neXusLeen Posted January 18, 2019 Author Share Posted January 18, 2019 (edited) Yani savas giriyorsan kazanma kaybet daha cok kasarsın mantık bu. Acılan konu savaslar böylemi olcak diyor 2 ay sonra mı artıcak diyor ben konunun suan savas sistemiyle alakası göremedim. Edited January 18, 2019 by neXusLeen Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Turkish Game Master Eos Posted January 18, 2019 Turkish Game Master Share Posted January 18, 2019 Sence, tek başına, nova veya her hangi bir alan becerisi kullanarak bütün NPC'lere hasar verip hepsinden NP elde etmek mi daha kolay, yoksa (yine tek başına) parti içine girip bir kişiyi kesmeye çalışıp, kestikten sonra ölüp, kazandığın NP'yi de kaybetmek mi? Kurduğun cümlenin mantıklı bir açıklaması yok... Ayrıca, açıklamamda dedim ki, "Yapılan değişikliklerin ilerleyen zamanlarda nelerle sonuçlanacağını henüz bilmiyorsunuz ve böyle yorumlar yapmanız pek hoş değil." yani bu savaşlardaki değişiklikler için de geçerlidir. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
neXusLeen Posted January 18, 2019 Author Share Posted January 18, 2019 (edited) İyi bu o zaman suan savas sistemindeki bir yanlıslık olarak algılıyorum, bildiriyorum en azından makul bir şey yapılması savas insanların daha etkin katılmasında rol oynicaktır aksi durumda savas normal cz den bir farkı ayrıcalıgı kalmadıgı göstergesidir. Knight online bir tarihidir Lunar War bunun np olarakda bir ayrıcalıgı oldugu oyuncular bildiği için katılamlar ve kapısmalar daha üst seviyede zevkli olur. '' Kurduğum Cümlelere Açıklanacak bir şey yok '' Biraz fazla düşürmüş düzeltilebilir açıklaması bu başka bir şey değil. Edited January 18, 2019 by neXusLeen Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BroOk Posted January 18, 2019 Share Posted January 18, 2019 tmn, ne zaman activity pk? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
neXusLeen Posted January 18, 2019 Author Share Posted January 18, 2019 BroOk, 1 dakika önce yazdı: tmn, ne zaman activity pk? sana yok martin. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts