GsBozi Posted November 14, 2018 Share Posted November 14, 2018 (edited) 2003 'den beri bu oyunu oynuyorum. Hayatımda ilk defa magelerin tek novayla mele partiyi indirdiğini görüyorum. Bu serverda mageleri kral ilan ettiniz bu kadar fazla vurmamalı. Csw ve savaşlarda hiç bir zevk alamıyoruz. Arıca bunun yanında serverın dengelerini bozmakda bu yüzden önerim , ırk değiştiren bir clan 24 veya 48 saat içerisinde tekrar geri ırk değişimi yapmamalı. Magelerin günde 2 - 3 defa ırk degıstırıp ortalığı karıştırıyorlar kaldıkı bu yüzden user sayısı düştü. Edited April 13, 2020 by GsBozi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ozangndz Posted November 14, 2018 Share Posted November 14, 2018 Magelerin damagelerini düşürmek mantıklı olmaz dostum.Ama magelerin damage yememesi bir sorun 5k apli bir warrior db li mageyi kesemiyor veya asassin tek başına 1 mageyi kesemiyor.Serverın olmazsa olmazı mageler bu kaçınılmaz hem pk zevki bakımından hem oyuncu sayısı bakımından faydaları var ,damage vurmaları normal ama yemeleride lazım. Bence magelerle alakalı 2 farklı sorun var 1.)Damage yememeleri 2.)Lr magenin hem güzelce kitleyip hemde damage atması En son gelen güncellemeyle görüş açısını daraltmakda cabası tabi 1pt mage dibimizde bitiyor biz farkedene kadar:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
neXusLeen Posted November 14, 2018 Share Posted November 14, 2018 (edited) Emre çok iyi anlatmışşsın ama bu konuyu türk gm silecekler silmeden yazalım. 1 haftadır user sayısı ciddi kayıp var maradon bile boş artık böyle değildi gidiş kötü. mageyi bir asas her türlü skillde tekler bu budur ya burda o bile yok. warrior konusmuyorum bile tek novaya 2 priest 6 warrior parti düşüyor şaka gibi staffla 1800 nedir ya gülüyorum. ırk değişimi denge sistemini bozuyorlar ırk değişimi 48 saatte bir olmalı sürekli irk değişimi olmaz. hiç bir şey yapılmiyorsa bile ırk değişimi yapabilirler. Saçmalık şu savaş kazanıyor bir ırk hemen karşısına ırk değişim basılıyor insanlar nerede kalabalık karşısına geçiliyor oynayan insanlar sogudu bıraktı resmen oyunda gördüğüm bu bunu gören bir tek bizleriz yazık. Edited November 14, 2018 by neXusLeen Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
neXusLeen Posted November 14, 2018 Share Posted November 14, 2018 ozangndz, 28 dakika önce yazdı: Magelerin damagelerini düşürmek mantıklı olmaz dostum.Ama magelerin damage yememesi bir sorun 5k apli bir warrior db li mageyi kesemiyor veya asassin tek başına 1 mageyi kesemiyor.Serverın olmazsa olmazı mageler bu kaçınılmaz hem pk zevki bakımından hem oyuncu sayısı bakımından faydaları var ,damage vurmaları normal ama yemeleride lazım. Bence magelerle alakalı 2 farklı sorun var 1.)Damage yememeleri 2.)Lr magenin hem güzelce kitleyip hemde damage atması En son gelen güncellemeyle görüş açısını daraltmakda cabası tabi 1pt mage dibimizde bitiyor biz farkedene kadar:) Ozan ırk değişimi için ingilizce bir konu acılıp yapılabilir twostart iletilirse bunun önüne geçer en azından ırk değişimi 48 saat engel konulması lazım Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zyNco Posted November 14, 2018 Share Posted November 14, 2018 la adamlara item gitti kclerim eksik. benim olmayan itemler bende diyorum csnin kilidi açılmş diyorum kontrol et diyorum adam ban atıyor ne bekliyosunuz ki Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts