Jump to content
Panel sayfamızda bulunan Download linklerini görebilmeniz için hesabınıza giriş yapmanız gerekmektedir. ×

Yeni Başlayanların Izdırabı

juva
 Share

Recommended Posts

Ben derdimi anlatıyorum siz siliyorsunuz böyle yaparsanız youtube da canlı yayın açıp anlatıcam .

1. Bifrost Yok.

2. Krowaz Yok.

Cz'de farma izin vermiyorlar kesiyorlar sürekli.

Bizim nerede kasmamız bekleniyor ? 6 Kişiyiz 4 günde hala sıfırız. Üstelik peri vip key vs. aldık.

Yönetimden cevap bekliyorum..

2018_9_24_13_18_42.jpg

2018_9_24_13_27_41.jpg

Edited by juva

Hoş geldiniz.

Bifrost yeniden gözden geçirilip açılacak ancak ne zaman açılacağı belli değil. Krowaz bölgesine gerek yok çünkü medal veya chest ödüllerinden krowaz eşyalar düşmektedir. Bir kısım kişiler sizin düştüğünüz duruma maruz kalarak para kasabildi. Bazı kesimler ise sadece PK atarak kastığı lider puanlarını medal alarak yaptı. 

Size naçizane tavsiyem: etkinliklere katılmanız, pk atmanız, savaşlara katılmanız, düzenli olarak dünlük, haftalık ve aylık görevleri almanız; CZ boş olduğu zaman diliminde de CZ orta bölgesinde 1m kasmanızdır. 

Elde edeceğiniz eşyaları satıp paraya da çevirebiirsiniz. Seçenek çok aslında...

Ek olarak şu konulara göz atmayı ihmal etmeyiniz.

CZ bölgesi savaş alanı olduğu için sürekli baskınlar olacaktır. Bu durum kişinin inisiyatifine kalmış bir durumdur. Bu konuda yetkililerin bir şey yapacağını zannetmiyorum.

Özetle bu sunucuda çifçilik(farm) eşittir PK !

juva ilgili konuda aslında durumunuza mağdur çok fazla yeni başlayan oyuncular var server temel özellikleri var 2015 acıldı ama suan 2018 deyiz yeni katılımın farm konusunda yolunun biraz daha acık olması bende mantıklı buluyorum. 

Cz inen yeni oyuncu görevle alabiliceği gün içinde 3 yada 4 apex kutusu var günlük görevlerde bunun haricinde krovaz kutusu ise bowlda eta kesmen tabi kesebilirsen .

böyle bir durum yeni oyuncuları tabiki çok zora koyuyor en azından krovaz cheast ve apex cheats oyunda drop rate olarak cz bazı slotlara canavarlara zorluklarına göre düşme oranı ayarlanarak farm alanı açılabilir bu daha tetikleyici ve etkili çözüm.

Bu tarz talepler bu serverda çok geç bir sürede ya yapılıyor yada öyle kalıyor lafda o yüzden sizin durumunuzada bir şey diyemiyorum haklısınız.

@Eos