Jump to content
Panel sayfamızda bulunan Download linklerini görebilmeniz için hesabınıza giriş yapmanız gerekmektedir. ×

ROGUE DAMAGE BUG

SARIGAZİ
 Share

Recommended Posts

Merhaba arkadaşlar devamlı konu açmakdan sıkıldık artık  rogue vurmuyor diye herkes waryor mage kurian oynuyor 

server duration gelmesi artık şart rogue ler yetim 

serverda 1 yetkili kişi bile damage bakmıyor ve damageler normal diyorlar db torlu waryor olmuyor hele bide kalkan takıyorsa tamam

2 mageye yaklasamıyon stafla seri seri 1500 krııyor zaten 75 patlarsa sıkıntı 

kurian zehir atıp bırakıyor can çekişmemizi izliyor resmen pk anlarında ws atılmaz zaten 

burada rogue deger verilmiyor usko olsun baska bir pvp olsun rogue ezip geciyor 

SARIGAZİ, 02.09.2018 - 22:53 yazdı:

Merhaba arkadaşlar devamlı konu açmakdan sıkıldık artık  rogue vurmuyor diye herkes waryor mage kurian oynuyor 

server duration gelmesi artık şart rogue ler yetim 

serverda 1 yetkili kişi bile damage bakmıyor ve damageler normal diyorlar db torlu waryor olmuyor hele bide kalkan takıyorsa tamam

2 mageye yaklasamıyon stafla seri seri 1500 krııyor zaten 75 patlarsa sıkıntı 

kurian zehir atıp bırakıyor can çekişmemizi izliyor resmen pk anlarında ws atılmaz zaten 

burada rogue deger verilmiyor usko olsun baska bir pvp olsun rogue ezip geciyor 

Burda classlar arasında denge var. 2 mageyi tek asas kesse o zaman kim niye mage oynasın.Torlu dbli warriora 2, spike sekerse 3 atarsın.Lostlegendlerin meleeleri teklendiği videolarda var. iş yapmıyor diyorsun rankta mage teamler yokken hep en üstte rogueler var. KingTuke, KingBomb / IamJohnWick, GAREZ.
Sen istiyorsun ki bi asas fulleyim. Hiç ölmeden 1 partyi kaldırıp keyfime bakayım. O zaman uskoya git bi araba parası bayıl öyle keyfine bak. Burda 2 her zaman 1 den büyük. itemli asas olman farketmez 2-3 tane başlangıç itemli adam gelir keser gider. Bi asas tek başına gelip parti arasından 2-3 kişi kesip gidecekse ben neden burada oynayayım ki?

sen google yaz rogueko diye öyle pvplere git

dominiccc, 8 dakika önce yazdı:

Burda classlar arasında denge var. 2 mageyi tek asas kesse o zaman kim niye mage oynasın.Torlu dbli warriora 2, spike sekerse 3 atarsın.Lostlegendlerin meleeleri teklendiği videolarda var. iş yapmıyor diyorsun rankta mage teamler yokken hep en üstte rogueler var. KingTuke, KingBomb / IamJohnWick, GAREZ.
 Sen istiyorsun ki bi asas fulleyim. Hiç ölmeden 1 partyi kaldırıp keyfime bakayım. O zaman uskoya git bi araba parası bayıl öyle keyfine bak. Burda 2 her zaman 1 den büyük. itemli asas olman farketmez 2-3 tane başlangıç itemli adam gelir keser gider. Bi asas tek başına gelip parti arasından 2-3 kişi kesip gidecekse ben neden burada oynayayım ki?

sen google yaz rogueko diye öyle pvplere git

ne güzel yazıyorsun helal sana git novanı at waryorlar macro ac seri seri 1200 gir rahat o ne güzel parti mage cık 3 2 1 bas gelsin np ler 

rogue spike 1k vursun gerisi 300 vursun oh ne güzel rogue ler cok vuruyor desin durat yok cp bitince cp gelmeden atak yapmıyan jop  cp tutmazsa ölürsün rogue lar cok saglam cok np kasıyor holeyy

SARIGAZİ, 33 dakika önce yazdı:

ne güzel yazıyorsun helal sana git novanı at waryorlar macro ac seri seri 1200 gir rahat o ne güzel parti mage cık 3 2 1 bas gelsin np ler 

rogue spike 1k vursun gerisi 300 vursun oh ne güzel rogue ler cok vuruyor desin durat yok cp bitince cp gelmeden atak yapmıyan jop  cp tutmazsa ölürsün rogue lar cok saglam cok np kasıyor holeyy

bak kendin söylüyorsun güzel kardeşim "parti". sen istiyorsun ki tek asas parti düşürsün. kur sende full asas parti kes istediğini.Bi torla 5-6 asas ortalıkta magenin m sini bırakmaz. 6 asasın isteyipte kesemeyeceği kimse yok. Ama "parti" kısmı önemli. 1 mage oyna cz de npt gezersin. 1 warrior oyna cz de başlangıç asas görünmezlikle arkadan girip npt eder. herhalde 1 kurianda zorlanır başlangıç itemleri baz aldığımızda.
Solo oynanabilecek tek class asas ve zaten oynayıp deli np kasanlar var.Asas oynamaktan bi haber iamjohnwick aylık np ödülünü aldı sen hala damageler düşük diyorsun. Damageler değil senin parti mevcudun düşük.O mageler adam kesebilmek için "8 kişi" bi araya toplamadan towndan çıkmıyor sana ne özellik veriyorlarda tek yeterim diyorsun.
Daha çok arkadaşını çağır daha kalabalık gez güzel kardeşim benim.

Edited by dominiccc

dominiccc, 18 saat önce yazdı:

bak kendin söylüyorsun güzel kardeşim "parti". sen istiyorsun ki tek asas parti düşürsün. kur sende full asas parti kes istediğini.Bi torla 5-6 asas ortalıkta magenin m sini bırakmaz. 6 asasın isteyipte kesemeyeceği kimse yok. Ama "parti" kısmı önemli. 1 mage oyna cz de npt gezersin. 1 warrior oyna cz de başlangıç asas görünmezlikle arkadan girip npt eder. herhalde 1 kurianda zorlanır başlangıç itemleri baz aldığımızda.
Solo oynanabilecek tek class asas ve zaten oynayıp deli np kasanlar var.Asas oynamaktan bi haber iamjohnwick aylık np ödülünü aldı sen hala damageler düşük diyorsun. Damageler değil senin parti mevcudun düşük.O mageler adam kesebilmek için "8 kişi" bi araya toplamadan towndan çıkmıyor sana ne özellik veriyorlarda tek yeterim diyorsun.
Daha çok arkadaşını çağır daha kalabalık gez güzel kardeşim benim.

Böyle yazmak kolay kim diyor mageler ezik itemin varsa ful item varyorda roguede kesersin pk da ölmezsin inanmazsan video çekip buraya atım usko rogue burası farklı burda rogue öldürmüşler 

27 minutes ago, IIIAmJohnWick said:

Stop it Johnwick. You are really making it like it's the end of the world. Ye i do agree aswell that sins should be buffed but don't push this hard lol. I think they are getting tired of it of all the spams. And this is why they don't answer. But i do support ur idea's tho.

SARIGAZİ, 3 saat önce yazdı:

Böyle yazmak kolay kim diyor mageler ezik itemin varsa ful item varyorda roguede kesersin pk da ölmezsin inanmazsan video çekip buraya atım usko rogue burası farklı burda rogue öldürmüşler 

Uskoda light mageyle solo ırk kesen adam videosuda var warrior tek başına yere vurmayla 32 kişi kestiği popüler videolarda var.
Daha yeni solo light mage denedim. Eğer stun tutmazsa başlangıç item warriorda, dual jamadar takmış başlangıç item asasta kesiyor.Eğer stun tutarsa ve asas mal gibi cp yi uzaktan kullanıp blinkle kaçmış mageyi cpsiz kovalarsa itemli itemsiz kesiliyor. Bi malicele tek yediğim de çok oldu.Blinkle cpsini bitirdiğim asasta çok kestim.
Sen kalkan falan takıyorsun herhalde mage kesmeye çalışırken; başka türlü mageyi indirmeme imkanın yok.Gir şimdi czye rankta hep asas var.Aşağıya bak hep archer asas milleti kesiyor.KingTuke,KingBomb,Huntress,Miguannnnn,iamjohnwick,iboykaaaa,iijokerii... şuan bunu yazarken bu adamların adı geçiyor.
Dediğim gibi sen para yatırıp uskoda char diz keyfine bak.Eşit serverler sana göre değil gibi görünüyor.

3 hours ago, YouGotPwndByMyAss said:

Stop it Johnwick. You are really making it like it's the end of the world. Ye i do agree aswell that sins should be buffed but don't push this hard lol. I think they are getting tired of it of all the spams. And this is why they don't answer. But i do support ur idea's tho.

Okay. :s

Çok bîlmişlik yapma serverdaki herkesi hem pkda hem vs de  sucuk gibi kesiyorum benim anlatmak istedigim olay farklı senin gibiler uskoyuda bilmez merak youtube kanalıma gir bak bakim uskoda  kac yıl mage oynamısım bilip bilmeden bos bos yorum atıyon cz de garez goren kacıp saklanıyor  şimdi git novanı at 

SARIGAZİ, 5 saat önce yazdı:

Çok bîlmişlik yapma serverdaki herkesi hem pkda hem vs de  sucuk gibi kesiyorum benim anlatmak istedigim olay farklı senin gibiler uskoyuda bilmez merak youtube kanalıma gir bak bakim uskoda  kac yıl mage oynamısım bilip bilmeden bos bos yorum atıyon cz de garez goren kacıp saklanıyor  şimdi git novanı at 

Bu bilmişlik değil güzel kardeşim görmüş geçirmişlik.Garezi görüp saklananlar olduğunu ilk defa duydum. Ama bak kendi kendine cevap vermişsin.Asas bu serverde ezik olsa nasıl bu mümkün olabilirdi?Sen nasıl bu cümleyi kurabilirdin? işte harikasın devam et böyle.Neden daha fazlası için ağlıyorsun burada.Bak biz sucuk yedirmekten memnunuz sen yemekten.
Herkes bildiği classı oynadığı sürece tüm classlar eşit bu serverde. bi daha torlu dbli adamları tekleyemiyorum diye ağlama buralarda hadi güzel kardeşim iyi oyunlar.
(hiç güleceğim yoktu garezi görüp kaçanlar varmış :D  tek başına pk attığın sürece düz ovada kekliksin.)

Edited by dominiccc

SARIGAZİ, 10 saat önce yazdı:

Sizin gibi aciz playerler rogue oynayamayıp mage waryor kurian benimgibi  oyun bilgisi olan insan  zor  şartlarda bile en iyisi olur ac rogue cz de 30dk pk atabiliyormusun görelim neyse bibok degilsin 

yukarıda 50 tane isim saydın cz de asasla iyi iş yapan. ya serverin yarısı senden iyi ya sıkıntı sende güzel kardeşim. terbiyeni nyie bozuyorsun. mage warrior kurian oynayan player değil sadece asas oynayan mı player oluyor? sen çok roguekolarda takılmışsın aklın oralarda kalmış varsa tabi. şimdi bi garez var vs de iyi iş çıkarıyo bildiğim uğur bi garez varl mal gibi oynuyo ismal falan diyolar.sen hangisisin bilemedim ama ağlamayı bırak emziksiz dolaşma. kolay gelsin