Jump to content
Panel sayfamızda bulunan Download linklerini görebilmeniz için hesabınıza giriş yapmanız gerekmektedir. ×

Okçular USKO'da böyle değil diyenlere gelsin :)

ElCratOs
 Share

Recommended Posts

2-3 hafta rogue de oynadım, full itemim ve full cosprelerimin olmamasına rağmen çoğu roguelere 3-4k vuruyordum cp ile, mageler zaten 2 skille yatıyo... bence damageler gayet normal, tabi cp her skillde tutacak veya skiller her zaman maksimum damageyi vuracak diye bir şey yok ama sen itemsiz farmcılara veya db/malice/divideli adamlara tek atmaya alışmışsın herhalde ondan vurduğun damageler sana düşük geliyo olabilir...

Edited by ElCratOs

ElCratOs, 10 saat önce yazdı:

2-3 hafta rogue de oynadım, full itemim ve full cosprelerimin olmamasına rağmen çoğu roguelere 3-4k vuruyordum cp ile, mageler zaten 2 skille yatıyo... bence damageler gayet normal, tabi cp her skillde tutacak veya skiller her zaman maksimum damageyi vuracak diye bir şey yok ama sen itemsiz farmcılara veya db/malice/divideli adamlara tek atmaya alışmışsın herhalde ondan vurduğun damageler sana düşük geliyo olabilir...

Bence ilker haklı hatta rogue dmgsi fazla düşürsünler kaldıki okcuda crit yok acil crit ve %100 stun rate istiyoruz. 

need %100 stun rate for #balancepk #heryerdirenişheryerLEGOLAS

7 hours ago, avarr53 said:

Bence ilker haklı hatta rogue dmgsi fazla düşürsünler kaldıki okcuda crit yok acil crit ve %100 stun rate istiyoruz. 

keslen tirrek vankus abini al gel

21 hours ago, avarr53 said:

Fazla değil, olması gerektiği gibi, hatta skilleri USKO'daki gibi yaparlarsa o zaman daha çok ağlarsınız çünkü orda 72-75-m23 gibi skillerin kör etme, z'den çıkarma veya defans düşürme şansları 100% değil, yani skill damage vursada ekstra özelliği çoğu zaman çalışmıyor bunu da unutmayalım...

On 7/4/2018 at 8:50 AM, ElCratOs said:

Fazla değil, olması gerektiği gibi, hatta skilleri USKO'daki gibi yaparlarsa o zaman daha çok ağlarsınız çünkü orda 72-75-m23 gibi skillerin kör etme, z'den çıkarma veya defans düşürme şansları 100% değil, yani skill damage vursada ekstra özelliği çoğu zaman çalışmıyor bunu da unutmayalım...

OZAMAN HERKESE TEK ATAK WARYOR PRİ CZ Yİ KAN GOLUNE CEVİRSİN ADALETSİZ DÜZEN VAR NEYSE 3 YILDIR DUZELMEDI SIMDIMI DUZELCEK

ElCratOs, 04.07.2018 - 08:50 yazdı:

Ben 75 %100 degil derken öyle bişi yok ben uskoda oynadım cok kez usko 75 gibi seri bi skill yok kaldıki usko ayarından bahsetmek cok sacma durat yok ben ne aglıcam ayrıca isterse %500 yapsın zevk alacak olan sizsiniz eglencekseniz np

• Eos locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...