Jump to content
Panel sayfamızda bulunan Download linklerini görebilmeniz için hesabınıza giriş yapmanız gerekmektedir. ×

duration

DeBrogLIEE
 Share

Recommended Posts

Selamlar millet uzun bir aradan sonra tekrar başladım 

sorun 2015 de oldugu gibi hala devam ediyor  duration yok serverda rogue ler iş yapamıyor gecen garezle pk atıyordum cp bitince

rogue boş waryor server itemli bir varyor seri seri 1200 r250 300 1500 damage rahar vuruyor ws ler adaletsiz

daha öncede konu acmısdım duration sart rogue ler için türk gm ve mod lar desteklerse gelecegine inanıyorum iyi oyunlar 

• Turkish Game Master

Merhaba,

Bu konuda da görebileceğin gibi, KC ile alınıp kendini güçlendirmeye yarayan ve oyun tarzını tamamen değiştiren bu eşyalar, ApexKO'nun mağazasında asla bulunmayacaktır (Dragon Box, High Monster Staff, Ibex and Crysis potions, Red and Blue potions, Undying Scroll ve Duration Item)

• Turkish Game Master

Dediğimi düzgün okursanız, daha iyi anlarsınız. 

Orada "bu eşyalar" diyorum yani özellikle bu yazdıklarım eklenmeyecek diyorum, belki ilerde etkinlikten veya görevden elde edilebilir olurlar ama mağazaya eklemeyi düşünmüyoruz.

Eos, 10 dakika önce yazdı:

Dediğimi düzgün okursanız, daha iyi anlarsınız. 

Orada "bu eşyalar" diyorum yani özellikle bu yazdıklarım eklenmeyecek diyorum, belki ilerde etkinlikten veya görevden elde edilebilir olurlar ama mağazaya eklemeyi düşünmüyoruz.

Başkanın bölemi diyor knka ?

EarthShaker, 08.06.2018 - 01:27 yazdı:

+++++ şu konunun gözden geçirilmesi lazım,eskiden bu kadar fark etmiyordu çünkü başlangıç itemleri bu kadar yüksek değildi, şimdi starter bir asası cpsiz kesemiyoruz

zaten cpsiz adam kesememen lazım. öyle olsa rahat 2-3 kişiyi bi asas keser. cpsiz birini kes sonra cp bas hp topla diğerini kes sonra diğerine dön? öyle 1 kesersin 2 kesersin adamlar rezil olunca niye dursunlar serverde. 2 başlangıç adam gelip senin full charı kesecek ki adamlar oo burası güzelmiş deyip oynamaya devam etsin. Yoksa olacak şey çok basit. ya 3 yıllı kserver adam 3ümüzü tek başına kesiyor yürü yeni açılan başka servere der geçer. 

Selamlar millet uzun bir aradan sonra tekrar başladım 

sorun 2015 de oldugu gibi hala devam ediyor  duration yok serverda rogue ler iş yapamıyor gecen garezle pk atıyordum cp bitince

rogue boş waryor server itemli bir varyor seri seri 1200 r250 300 1500 damage rahar vuruyor ws ler adaletsiz

daha öncede konu acmısdım duration sart rogue ler için türk gm ve mod lar desteklerse gelecegine inanıyorum iyi oyunlar 

asasın warriorla eşit olması gerektiğini kim söyledi? warrior zaten asastan güçlü olmalı. yoksa warrior çöp olurdu.  adam ko hayatını asas vs warrior üzerine kurmuş.