Mchlngl0 Posted April 5, 2018 Share Posted April 5, 2018 Geçen yıl bir takım haksız kazanç olduğu sölenerek banlanmalar olmuştu ben tanımadığım insanlardan kc aldığımdan dolayı ban yedim ve bazı arkadaşlarda ban yedi ben kimseyle işbirliği yapıp satış yapmadım sadece kc aldım ve ban yedim ve benle beraber ban yiyen bazı insanların charlarının açıldığını gördüm ama benim charım açılmadı benim karakterimin ben hala haksız yere banlı olduğunu düşünüyorum lütfen bana bunun bir açıklamasını yaparmısınız kc almak suç deyip banladınız beni benimle birlikte ban yiyen adamlar charları açıldı tekrar söylüyorum ben hiç bir gmle alışveriş yapmadım sadece tanımadığım adamlardan bilmeden kc aldım lütfen sizden bu konuyla ilgili bir açıklama bekliyorum benim charım neden banlandı diger insanların charı açılırken benim charım neden açılmadı Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ERETREA Posted April 5, 2018 Share Posted April 5, 2018 BUNU YAZMAK 1 YIL SONRAMI AKLINA GELLİYYYOR ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts