howan Posted March 10, 2018 Share Posted March 10, 2018 evet şimdi son patch hakkında bana saçma sapan gelen değişiklikler 1.Madem servera Rosetta drobu eklediniz hangi akılla npcye +9 reb rosetta koyuyosunuz ben gidicemde rosetta kasıcamda +11e basıcam niye uraşim +9u npcde zaten,krowazlarıda öldürdünüz şuanda kimse gidipde pazardan +7 +6 vs... krowaz çekip +11e denemez. 2.En ilginci bu hem pazarı öldürüyosunuz rosetta 9 npcye koyarak sadece o da deil hepa raptoru faln koyarak hemde offline muhabbetini kaldırıyosunuz zaten ölü pazar bide offline kaldırıyon kim gelip orda pazarda bekler he dersen offline pusda 500 kc ezik item satan kmse gidipde offline pazara 500kc vermez şuan moradonun görüntüsü terkedilmiş bir şehir misali bomboş 3.wirinom ap=4748 hepa raptor =4712 ap önceden neyse hepa için uğraşmazlardı onun yerine kc verip wiri almak vardıda şmdi kimse kalkıp 20,30 k kc veripde 36 ap içn wiri almaz gibime geliyo 4.warriordan str bonus silmek neya burda millet full ap olmak için rof alır 30,40 k artık neyse sen kalkıp warriordan str bonus siliyosun yani tebrikler swyi bu kdr batırmak için güzel plan yapmışsınız sadece utc koyup olduğu gibi bıraksanız daha iyiydi utc konusuna girmek bile istemiyorum bu kadar zor bi utc uskoda bile yok Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DerLetzteKriegeR Posted March 10, 2018 Share Posted March 10, 2018 amac oyuncu cekmek mi yoksa eldeki mevcutu kaybetmekmi anlayamadim o kadar ugrasip o kadar para verip myhtil dragon set yapan insanlar ne yapacak peki simdi + utc gelmis gelmesine pvp serverinde oynuyoruz biraz mantik lutfen usko da bile bu kadar zor degil. serverde mageleri guclendirmissin eywallah da warrior da str kaldirmak nedir ya + serverde okcu diye bir job var mage okcudan daha cok damage atiyor bu arada bir de okcu jobun skill damagesini biraz yukseltseydiniz offline pazar ucretsiz olsun bu ne sacmalik PVP serverinde insanlar offline pazara para mi verir hangi super zeka size bu akli verdi bilmiyorum ama bence en buyuk yalnislardan biri . Utc nin drobu arttirilmali ve warriorun str ozelligi geri verilmeli bu rosetta sacmaligi +9 rebler de kaldirilmali isteyen gitsin kassin ki zaten drobunu yapmissin iyice sacmalamissin simdi . servere esitlik getirmek ne demektir kardesim ya insanlar bu oyuna tonla para vermis sen yeni baslayan adami esitlemeye calisirken eline yuzune bulastiriyorsun . esit server de oynamak isteseydim eger gider direk pk pvp serverlerini oynardim. elinizdeki mevcut oyunculari kaybetmek niyetinde degilseniz yaptiginiz yalnislari gorun . burasi pvp server elinizi ne kadar cabuk tutarsaniz o kadar iyi bence . ha bir de yeni baslayan adamlari o kadar cok dusunuyorsan eger su sacma farm olayini bowldan baska bir yere tasiyabilirsin 1000000 tane mob koyarak bowla bir cok job u olduruyorsun insanlar z ye adam alamiyor yaratiktan ziyade gelen yok o kadar barikat varken bowl da okcu olarak bir de sizin bowla attiginiz sacma yaratiklara takiliyor. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
howan Posted March 10, 2018 Author Share Posted March 10, 2018 servera eşitlik sağlamak için yapıyoruz diyosunuz adam burda mytril seti için o kadar uğraşsın kcle verip alsın sen gel bi patchle oyunun içine et dediğim gibi +9 reb npcye koymak akıl işi değil bütün krowazları öldürdnz admlar burda aylarca krowaz set 11 basmak için uğraşsın şimdi gel bi patchle bütün krowazları çöp et satmaya kalksa satamaz eskisi gibi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ROAR Posted March 10, 2018 Share Posted March 10, 2018 Bir yandan user yok diye tartışma var diğer yandan da yok çok item vermeyin.Yeni başlayacak olan adam ne yapsın direk 1.000 TL verip mi başlasın Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
howan Posted March 10, 2018 Author Share Posted March 10, 2018 aq 1000tane pk sw var pk swmi burası farm sw gelicek farm ypıcak yada parası neyse onu verecek oynıcak bu kadar basit 3,4 ay oynayanların emekleri çöpe gitti Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts