FORHONOR Posted July 20, 2017 Share Posted July 20, 2017 CryMoreFORHONOR adlı karakterim @Allanoon kardeşime satılmıştır hayırlı uğurlu olmasını dilerim KENDİME VE AİLEME BİRAZ ZAMAN AYIRMAK İSTİYORUM ARTIK ESKİSİ KADAR AKTİF OLMAYACAGIM ARTIK AMA ŞU BİLİNSİN Kİ LOSEYOURSELF CLANI BENİM BİR AİLEMDİR KİM NE NE ZAMAN BAŞI SIKIŞIRSA BEN HEP BURDAYIM. ALLAHA EMANET . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GOLDCOINMASTER Posted July 20, 2017 Share Posted July 20, 2017 Yes i confirm! Totally agree! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Allanoon Posted July 20, 2017 Share Posted July 20, 2017 2 hours ago, FORHONOR said: CryMoreFORHONOR adlı karakterim @Allanoon kardeşime satılmıştır hayırlı uğurlu olmasını dilerim KENDİME VE AİLEME BİRAZ ZAMAN AYIRMAK İSTİYORUM ARTIK ESKİSİ KADAR AKTİF OLMAYACAGIM ARTIK AMA ŞU BİLİNSİN Kİ LOSEYOURSELF CLANI BENİM BİR AİLEMDİR KİM NE NE ZAMAN BAŞI SIKIŞIRSA BEN HEP BURDAYIM. ALLAHA EMANET . eyw dostuum cümlemize Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
1DeBrogLIE Posted July 21, 2017 Share Posted July 21, 2017 hayırlı olsun gerizekalı kardeş okadar para verip aldıgın için seni tebrik ediyorum helal olsun senin gibi eşşekler var oldugu surece dunya güzel ve mutlu hangi nıck le oynucaksın biraz pk da kapısalım oktay bey sonunda ailen oldugunu farkına vara bildin tebrik ediyorum git karınla cocugunla ilgilen ne bilim işden sonra eşinle cay iç cocugunla ilgilen gerip mal gibi kulaklık takıp macro acıp pk atma yani saygılarımla görüşürüz bb Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Allanoon Posted July 22, 2017 Share Posted July 22, 2017 18 hours ago, 1DeBrogLIE said: hayırlı olsun gerizekalı kardeş okadar para verip aldıgın için seni tebrik ediyorum helal olsun senin gibi eşşekler var oldugu surece dunya güzel ve mutlu hangi nıck le oynucaksın biraz pk da kapısalım oktay bey sonunda ailen oldugunu farkına vara bildin tebrik ediyorum git karınla cocugunla ilgilen ne bilim işden sonra eşinle cay iç cocugunla ilgilen gerip mal gibi kulaklık takıp macro acıp pk atma yani saygılarımla görüşürüz bb Sanırım sorunlusun biraz... ne kadar para verdiğim seni ilgilendirmez herkese laf atıp dururmusun böyle doğuştan mı geldi bu mallık yada çok uğraştın mı kapabilmek için. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts