Allanoon Posted July 17, 2017 Share Posted July 17, 2017 Öncelikler merhaba arkadaşlar allahın selamı üstünüzde olsun ben ESKİDEN oynayıp apexi bırakmıştım şuan geri dönmeye karar verdim sizr sorum şu LYS. Clanından CryForHonor şuan kral olan warrioru almayı düşünüyorum hesabı komple alıp cara yüzük basıp hesabıma aktarmayı düşünüyorum acaba çar kral diye yüzük basmama olasılığı varmıdır .! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xiao Posted July 17, 2017 Share Posted July 17, 2017 Bildiğim kadar kral chara CSS veya NT atılamaz. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MERET Posted July 17, 2017 Share Posted July 17, 2017 Merhaba. Karakter satın almak istiyorsanız bazı riskleri de göz önünde bulundurmanız gerekir. Aksi halde ileride oynayacağınız karakterle ilgili bir durum söz konusu olduğunda ApexKO ekibi sorumluluk kabul etmemektedir. Lütfen kuralları okuyunuz. Ek olarak o karakterin krallığı yarın düşecek. Eğer gerçekten o karakteri satın almak istiyorsanız aslında kral bir karakter satın almamış olacaksınız. Sizin sorunuza gelecek olursak karakteri satmak isteyen kişi Character Seal Scroll kullanarak karakterini kitleyip satmalıdır(Cyhper Ring). Bu zorunlu değil gibi görünüyor ancak en güvenli yöntem budur alıcı için. Eğer başka türlü karakteri satın alırsanız daha sonradan siz karaktere yüzük bassanız dahil hesabınız geri alınabilir. ApexKO yönetimi bu konuda katı. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Allanoon Posted July 17, 2017 Author Share Posted July 17, 2017 1 hour ago, Xiao said: Bildiğim kadar kral chara CSS veya NT atılamaz. Yarın düşüyormuş krallığı zaten bu iyi oldu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Allanoon Posted July 17, 2017 Author Share Posted July 17, 2017 1 hour ago, MERET said: Merhaba. Karakter satın almak istiyorsanız bazı riskleri de göz önünde bulundurmanız gerekir. Aksi halde ileride oynayacağınız karakterle ilgili bir durum söz konusu olduğunda ApexKO ekibi sorumluluk kabul etmemektedir. Lütfen kuralları okuyunuz. Ek olarak o karakterin krallığı yarın düşecek. Eğer gerçekten o karakteri satın almak istiyorsanız aslında kral bir karakter satın almamış olacaksınız. Sizin sorunuza gelecek olursak karakteri satmak isteyen kişi Character Seal Scroll kullanarak karakterini kitleyip satmalıdır(Cyhper Ring). Bu zorunlu değil gibi görünüyor ancak en güvenli yöntem budur alıcı için. Eğer başka türlü karakteri satın alırsanız daha sonradan siz karaktere yüzük bassanız dahil hesabınız geri alınabilir. ApexKO yönetimi bu konuda katı. Teşekkütler dostum eyw Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
1DeBrogLIE Posted July 17, 2017 Share Posted July 17, 2017 kardeş dual rof +3 dual p.e +3 iron belt +3 sss str 4 parca +9 kro +9 caos bal 1900tl son bırakırım yanında 2.5m npli char hediye ring basar veririm düşünürsen özelden yaz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts