Jump to content
Panel sayfamızda bulunan Download linklerini görebilmeniz için hesabınıza giriş yapmanız gerekmektedir. ×

APEXKO Whistle 6ws8


Whistle
 Share

Recommended Posts

Kürt böreği malzemeleri

  • 4,5 su bardağı un
  • 2 adet yumurta
  • 1 çay bardağı yoğurt
  • 250 gram tere yağ
  • 1 paket kabartma tozu
  • 1 çay bardağı zeytin yağ
  • Bir çimdik tuz
  • Bir paket pudra şekeri

Kürt böreği nasıl yapılır

 

 

Kürt böreği tarifi

Geniş bir yoğurma kabında unun ortasını açıp yoğurt, yumurta, ve zeytin yağ dökün. Unun üzerine kabartma tozu ile tuzu serpin. Ardından hamuru en az 10 dakika yoğurun. Hamur sert olursa su ilavesi ile kıvamını ayarlayın. Hazır olan hamuru elimizin içinde yuvarlayarak beze halinde 20 parçaya bölün ve üzerine nemli bir bez koyarak yarım saat dinlendirin. Her birini ayrı ayrı tepsi büyüklüğünde açarak yufka haline getirin. Tepsinin dibine ve aralarına yumuşatılmış tereyağ sürerek yufkaları üst üste fırın tepsisine döşeyin ve en üst yufkayı da yağladıktan sonra böreği dilimleyerek 180 dereceye ayarlı önceden ısıtılmış fırında üzeri kızarana kadar pişirin. Pişen kürt böreğini fırından çıkarın ve ılındıktan sonra üzerine bolca pudra şekeri serpip servis edin. Afiyet olsun.

Edited by blackaq
Link to comment
Share on other sites

4 minutes ago, blackaq said:

Kürt böreği malzemeleri

  • 4,5 su bardağı un
  • 2 adet yumurta
  • 1 çay bardağı yoğurt
  • 250 gram tere yağ
  • 1 paket kabartma tozu
  • 1 çay bardağı zeytin yağ
  • Bir çimdik tuz
  • Bir paket pudra şekeri

Kürt böreği nasıl yapılır

 

 

Kürt böreği tarifi

Geniş bir yoğurma kabında unun ortasını açıp yoğurt, yumurta, ve zeytin yağ dökün. Unun üzerine kabartma tozu ile tuzu serpin. Ardından hamuru en az 10 dakika yoğurun. Hamur sert olursa su ilavesi ile kıvamını ayarlayın. Hazır olan hamuru elimizin içinde yuvarlayarak beze halinde 20 parçaya bölün ve üzerine nemli bir bez koyarak yarım saat dinlendirin. Her birini ayrı ayrı tepsi büyüklüğünde açarak yufka haline getirin. Tepsinin dibine ve aralarına yumuşatılmış tereyağ sürerek yufkaları üst üste fırın tepsisine döşeyin ve en üst yufkayı da yağladıktan sonra böreği dilimleyerek 180 dereceye ayarlı önceden ısıtılmış fırında üzeri kızarana kadar pişirin. Pişen kürt böreğini fırından çıkarın ve ılındıktan sonra üzerine bolca pudra şekeri serpip servis edin. Afiyet olsun.

:D:D:D:D 

Link to comment
Share on other sites

7 hours ago, MDMA said:

Olmamış kürt beğenmedim 2nci şarkı da berbat verdim disslikeni

siktir git cek amk deli atma adamı cry lar human basınca söylede +9 gabs lı priest tekliyek amk cocuklarını ozledım söyle karılarının gotlerine agda yapıp karılarını sıkelim

 

Link to comment
Share on other sites

16 hours ago, Whistle said:

siktir git cek amk deli atma adamı cry lar human basınca söylede +9 gabs lı priest tekliyek amk cocuklarını ozledım söyle karılarının gotlerine agda yapıp karılarını sıkelim

 

:D:D:D

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...