Daxtie Posted July 2, 2022 Share Posted July 2, 2022 (edited) Bu tarz bir eventi yapmak kimin fikriydi bilmiyorum ama açıkçası iyi bir fikir değil öncelikle onu söyleyeyim.Zaten çoğu zaman ırk dengesizliğiyle uğraşıyorduk bir de aynı ırktan insanların birbirine attack yapması işleri daha da zorlaştırıyor.Solo oyuncular ne yapacak.Kaldı ki Isillion belki kolay kesiliyor olabilir ama Felankor zaten deli gibi novalıyorken bir de kendi ırkından insanlarla uğraşmak açıkçası bana saçma geliyor bilmiyorum diğer oyuncular ne düşünüyor ama bence iyi bir fikir değil.Şu açıdan artısı var kimse bir ırk birleşip bossları kesmesin diye yaptık diyebilirsiniz ama bir şekilde yine anlaşıp birbirlerine attack yapmadan gene bossları kesiyorlar :D.Artı eventte açılan CR'de NPT durumları vs. olabilir.Dediğim gibi diğer oyuncuların görüşleri nedir bilmiyorum ama bence iyi bir fikir değil. Edited July 2, 2022 by Daxtie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WOCKEZ Posted July 2, 2022 Share Posted July 2, 2022 hangi clanda oynuyorsun ve nickin nedir Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daxtie Posted July 2, 2022 Author Share Posted July 2, 2022 (edited) WOCKEZ, 35 dakika önce yazdı: hangi clanda oynuyorsun ve nickin nedir zSkill'de oynuyorum nickim eDz veya Daxtie Edited July 2, 2022 by Daxtie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts