MyTorbaci Posted April 28, 2021 Share Posted April 28, 2021 Serverda sürekli mageyi şikayet ettikleri için sürekli damagelerle oynuyorsunuz şimdi en kötü bi warriorda 9k hp var en kötüsü oda ki walk + wings def olmalarına rağmen + opal /aos /diamond takan warrior bunlar şimdi serverda magenin casting failed çalışmıyor bunun için 3 nova oynamak zorunda kalıyoruz kit oranı usko ile bire bir olduğu için ve kimsede ressit olmadığı için sürekli kitleniyorlar buda magenin güçlü olduğunu düşenen aptallar şikayet edip sürekli damageyi düşürüyorsunuz server a user gelmesi için elimizden geleni yapıyoruz ki sizin umrunuzda değil server a başladığımızda damagelerde hiç sorun yoktu iyi olan herkes iş yapıyordu şimdi oyun bilmeyen adam gelip beni 3 warrior la kesip ben nova ile 800 900 vurcaksam neden oynayıyım asas güçsüz diyolar adam almış dual dagger czde tek atmayı düşünüyor 8 kişilik bi mage ptye ölünce mage güçlü magenin hiç bi gücü yok arkadaşlar siz sürekli oyun bilmeyen yabancı magelere karşı oynadıgınız için top oyuncu mageler karşınıza gelince güçlü sanıyorsunuz hadi diyelim benim clanımda o kadar itemli mage yok flitty clanı 4-4lük charları var full itemler 7.5k hp ile oyun oynuyorlar 3 tane warrior tek atıyor 3 tane mage pkya cıksa 20 saat nova atsa 1 tane adam kesemiycek şimdi warrior yere vurma ile 2100 vurup normal skille 1100 1300 arası vurup magenin novası 800 900 staff damagesi 650 olursa bizde bırakma kararı aldık swde tek vuran skill 80 skili onuda oynayamıyoruz serverda mage hariç el düşürüyor biz 2 lr priest e staff atmamıza rağmen rahat rahat db atıp heal atabiliyor serverda meleye öncelik veriliyor sürekli şimdi oynasınlar öyle z makro oyunun o sundan anlamayanlar yüzünden oyunun boka sarması canımızı sıktı adam gelip beni 3 warrior ile echo vurup kesip town atıp bowl a işanlanıyor ne alaka kardeşim pk olsun diye böyle birşey niye getirir bi insan yap güzel etkinlik user olsun bowl hill felankor hill yani oyunu iyice bok yaptınız neyse başarılar herkese Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts