Jump to content
Panel sayfamızda bulunan Download linklerini görebilmeniz için hesabınıza giriş yapmanız gerekmektedir. ×

DELETE MAGE AESTERİS xD

xTorbaci
 Share

Recommended Posts

biz mage güçsüz dedikçe sürekli nerfliyorsunuz mageyi karşıdaki kişilerin oyun bilgisi 0 olduğu için güçlü geliyor şimdi biz boş bi warrior char dizdik damageleri göstermek için olan healtini olan resistini bomboş char görüldüğü gibi biz şimdi pkda nasıl adam keselim asas a attığımız damage belli warrior a attığımız damage belli priestte attığımız damage belli bi açıklayın ya nesi güçlü bu magenin yüzüne bakılmayan isilionu kesiyoruz diye herkesin gözüne baktı serverda adam kayırma var heralde 1050 vurduğumuz isilyona şuan 500 damage atıyoruz kardeşim nerde görülmüş magenin büyük moblara az vurduğu bütün moblara düşürmüşsünüz magenin damagesini pkda olsun farmda olsun bız ne yapalım taş mı kemirelim direkt silin mageyide rahatlasın server ardream server mı oynuyoruz bu damage ne allah için ya

----------------------------------------------------
magenin attığı damageye bak str olmayan warriorun attığı damageye bak şimdi biz 7x mage 1x pri ile isiye atak verdığımız zaman 1k damage varken kutu bızde kalıyordu warriorun damagesi gene mageden fazlaydı ama 5 warrior 2 priest 1 tp mage yaptıkları ıcın kutu alamıyolardı serverda adaletsizlik var yani warrior çok diye çoğu öncelik meleye veriliyor ve yabancı userler dinleniyor onlar nasıl isterse server onlarınki gibi oluyor 3 haftadır yayın acıyorum herkese pus desteği yapılırken bana bahane bulup pus yardımıda yapmıyolar yani herşeyi geçtim 9 aydır sıkıntı olmayan mage şuanmı çok vuruyor ????????
https://hizliresim.com/WNHpFP buda warriorun attığı damage isiliona

• 3 weeks later...