Rhundakior Posted February 6, 2021 Share Posted February 6, 2021 Merhaba, Oyuna 2 gün önce başladım arkadaşım ile birlikte. Herhangi bir illegal hiç birşey kullanmadım lvlim zaten 80 item yok yapmaya çalışıyoruz. Bugün moradonda char oturuyordu geldiğimde dc yemişti tekrar girmeye kalktığımda bloke yazıyordu. Sadece Logitec G300s mousem mevcut ama herhangi bir makro vs kullanımım yok zaten yeni almışım oyunun itemlerini genie vs herşey mevcut. Mevcut mouse oyun genelindeki herkesde de vardır. Herhangi bir illegal birşeyim yok lütfen detaylı bir açıklama rica ediyorum. Yardımcı olunmasını rica ederim. ID: rhundakior0 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Turkish Game Master Heung Posted February 7, 2021 Turkish Game Master Share Posted February 7, 2021 Selam, Hesabınızın uzaklaştırılması macro ile alakalı değil. Asıl sebep multiclient (denemesi) yapmış olmanızdır On 5/29/2020 at 11:53 AM, Heung said: Fiziksel bilgisayar başına şu anda izin verilen karakter sayısından (1 Mayıs 2020'den itibaren sınır 1'dir) daha fazlasına giriş yapmak kesinlikle yasaktır ve kalıcı bir hesap yasağı ile sonuçlanır. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts