JessieJ Posted January 4, 2021 Share Posted January 4, 2021 türk gmler umarım iletir server'a tanıdık arkadaşları başlatmaya çalışıyoruz ama sürekli mageye nerf getiriyorsunuz sanki serverda 1500000004831283182381 tane mage var mageye nerf getiriyorsunuz şu mage nerf diyenlerı charlarımıza sokalımda neler yaşadıklarımızı görsünler tor üstü kafa 3k vururken magenın nova damagesı 800 900 vurup ağlamarı cidden can sıkıcı +7 raptor 6 dragon set old takılı takan warriorlar serverda ilah gibi dolaşıyor asaslar desen hiç söylemiyorum mage nerf i devam ederse SmokeAfterSex olarak server'ı bırakmayı düşünüyoruz ki şu şekilde yeni userınde gelceğini sanmıyorum gelsede mage olmıycak çünkü hiç bi işlevi yok türk gmler umarım aesteris e açıklar yani turkko mu oynuyoruz 1-2 clan ağladı diye nerf gelıyor mageye gitsinler boclu server oynasınlar bende ıstemıyorum nova 1500 vursun staff 2k vursun ama böylede olmaz ben staffla 600 vurup nova ıle 800 vurcam warrior 3k kafa 1.5k normal damgesi bide ağlamaları... Link to comment Share on other sites More sharing options...
WaRLoCK Posted January 4, 2021 Share Posted January 4, 2021 Herkes Objektif olarak yorum yapsın .Mage düşmanları gelip ağlamasın bir zahmet. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Quelity7 Posted January 19, 2021 Share Posted January 19, 2021 Doğal değil mi ? biz tormentli echoya warriora 3k vururken mageye ilginç şekilde 2k vuruyoruz. 30 gb ye mage diziliyor ama 100 gb ye warrior dizilmiyor hiç bir mage ron7 set full +1 taki yada +8 elysium quest staff vb. item denemiyor gerek duymuyor. ben düz bi şekilde kılıçlı mageye 800 1k vuruyorsam 4.5k ap ile magenin staff la bana 800 vurması saçma kalıyor. ya magelerin damagesi düşürülmeli yada warriorun echosu mele ekibe vurduğu kadar en az mageye de vurmalı . damageleri arenada deneyebiliriz warrior mageden daha fazla yiyor echo ile serverin en buff lı job u mageler ona rağmen şikayet ilginç ko aleminde magelerin isyanları hiç bir serverde hiç bir dönem bitmeyecek herhalde. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts