4SMOF Posted December 28, 2020 Share Posted December 28, 2020 Öncelikle bu durumu belirtmek için yada rahatsızlığımı foruma taşıyacak kadar ileri gitmek için çok uzun bir süre beklediğimi dile getirmek isterim. Ewil wizard bundan 1 ay önceye kadar mage için gayette dönülebilecek bir slotken. bir nerf geldi hepimiz bunu hissettik. tahminim hepa gelmesiydi ki öylede oldu fakat: normal shard ve raptora geldi. durum buyken exp itemin drobunun kısılmasını anlayamadım. takdir sizin diyerek bundan hiç bir şekilde dem vurmadım çünkü sw nin uzun ömürlülüğünü sağlayan sizlerin kararları. Benzer zamanda Ds titanada bir nerf geldi. ve gerçekten 5 para etmez slotlar haline dönüştü buralar. Bu slotlar için savaş verip saatlerce uğraştığımız yerde su an da hiç kimse gidip kasmakla uğraşmıyor çünkü şu anda 3 saatlik ew denememin ardından yazıyorum. nick JustoneTouch loglardan kontrol edebilirsiniz. 3 saat boyunca 1 tane bile drop alamadım. Dark mytrl fragment pazarda 5.5 m lere kadar düstü ve cıkan raptor shardı 2 kişinin kestiği ve bu uğurda savaş verdiği slotta kimseyi tatmin etmiyor. Aynı durum ew içinde gecerli 3 saat boyunca drop alınamaması normal bir durum değil. önceden saatte 6 -7 hatta bazen 10 drop aldığım slotta şu an saatte 2 ortalama alıyordum. son zamanlarda daha da kötü. Özetliyecek olursam. CZ mapinde karşı ırkla mücadele verdiğin bir mapdeki farm slotunun eslant slotuyla aynı drobu bırakması hiç normal değil. CZ de ds titan ve ew den başka bir farm kanalı bulunmuyor zaten magenin. bu şartlarda mage arkadaşlarda hak verir ki. nerde nasıl item kasacagımızı bilemez hale geldik. clanca beraber farm atılabilecek herhangi bir yer zaten bulunmuyor ne magesi ne meleesi. main karakterimin red potu duratı otu boku itemini karşılamak için bir yerde farm atabilmeliyim diye düşünüyorum. Ama bu şartlar altında mage charların herhangi bir farm kanalı bulunmuyor. benim talebim. en azından Ewil wizard slotlarındaki exp shard ve exp raptor oranının eski haline getirilmesi. hepa sharda ve raptora gelmiş olmasına rağmen doom dan cok fena bir drop girişi var. ama exp raptor ve shard için ya ew yada balrog kesmeniz gerekiyor. balrogu en az 3 kişi kesebiliyor. oda 3 kişinin pot masrafını bile karşılamıyor. Demem o ki Ben mageyim ve Farm atabilecek bir yer bulamıyorum. açın bakın loglarımı kontrol edin kaç saatte kac drop ne almışım bi bakın. isterseniz komple kaldırın ew leri yada bir buff getirin. gerçekten emeğimize yazık. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts