Doruk13 Posted December 14, 2020 Share Posted December 14, 2020 (edited) Haksız yere ban yedim. Gmler ile iletişim kurmaya çalıştığımda hepsi beni sierraya yönlendirdi. Sierra beni umursamıyor hiçbişekilde cevap vermiyor. Heung ile konuştuğumda arkadaşım ile beni tek kişi sanıp 2x genie kullanımından olduğunu söyledi fakat kendisi istanbul asya yakasında oturuyor ben ise avrupa yakasında yaşıyorum bu nasıl mümkün olabilir. Hesabımın idsi: sia13 Gm heung'a size her bilgimizi paylaşabiliriz ( Modem arayüzü screenshot, bilgisayarlarımızın mac idleri) ve daha aklımıza gelmeyecek fakat farklı kişiler olduğumuzu kanıtlayacak bilgileri siz daha iyi biliyorsunuzdur elbet. Mağduruz haksız yere ban yedik lütfen yardımcı olun teşekkürler. ID:sia13 Edited December 14, 2020 by Doruk13 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doruk13 Posted December 15, 2020 Author Share Posted December 15, 2020 @Aesteris @twostars Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts