Jump to content
Panel sayfamızda bulunan Download linklerini görebilmeniz için hesabınıza giriş yapmanız gerekmektedir. ×

Haksız Yere BAN!!!!

Th3KRZM
 Share

Recommended Posts

ApexKo'ya bugün başladım ve 2-3 saat serveri tanıdıktan sonra Premium alıp farma başlamışken 10dk kadar pc basından kalktım. Geri döndüğümde karakterin banlanmış olduğunu gördüm. Yaklasık 3 Aydır başka bir pvp serverda kxp ile farm yaparak gb satmaktayım. Sizin sunucunuzda kullanılan güvenlik sisteminin anlık olarak bu durumu farkettiğini daha önceden bildiğim için herhangi bir inject sistemi uygulamadan direkt legal olarak oyunu oynamaya başladım.  Madem bu programların arka planda çalışması  sizin yönetim politikanızda  ban sebebi neden KC çekip premium aldıktan belli bir meblağ oyuna yatırdıktan sonra yapıyorsunuz bu işlemi ? Amacınız insanları zarar uğratmak mı onlara bir oyun sağlamak mı ?

Sierra, 7 saat önce yazdı:

Sadece oyun içi karakterinizin forum adınız 'Th3KRZM' ile aynı olduğunu varsayabilirim. Ve bu karakter bir hack kullanılarak yakalandı ve bunun için yasaklandı.

Bu yasak kalıcıdır.

Karakter ile oyuna herhangi bir inject olayı yaşanmadı. Sadece arka planda diğer server için çalışan bir uygulamdan dolayı karakterim banlandı. Ve bu haksızlık!

• Administrators
2 hours ago, Th3KRZM said:

Karakter ile oyuna herhangi bir inject olayı yaşanmadı. Sadece arka planda diğer server için çalışan bir uygulamdan dolayı karakterim banlandı. Ve bu haksızlık!

Except it wasn't. You won't be unbanned.

Closed.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...