Th3KRZM Posted December 12, 2020 Share Posted December 12, 2020 ApexKo'ya bugün başladım ve 2-3 saat serveri tanıdıktan sonra Premium alıp farma başlamışken 10dk kadar pc basından kalktım. Geri döndüğümde karakterin banlanmış olduğunu gördüm. Yaklasık 3 Aydır başka bir pvp serverda kxp ile farm yaparak gb satmaktayım. Sizin sunucunuzda kullanılan güvenlik sisteminin anlık olarak bu durumu farkettiğini daha önceden bildiğim için herhangi bir inject sistemi uygulamadan direkt legal olarak oyunu oynamaya başladım. Madem bu programların arka planda çalışması sizin yönetim politikanızda ban sebebi neden KC çekip premium aldıktan belli bir meblağ oyuna yatırdıktan sonra yapıyorsunuz bu işlemi ? Amacınız insanları zarar uğratmak mı onlara bir oyun sağlamak mı ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
English Game Master Sierra Posted December 12, 2020 English Game Master Share Posted December 12, 2020 I can only assume your character ingame is the same as your forum name 'Th3KRZM'. And that character did get caught using a hack and got banned for it. This ban is permanent. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ferhatyiyit Posted December 13, 2020 Share Posted December 13, 2020 ağla Link to comment Share on other sites More sharing options...
Th3KRZM Posted December 13, 2020 Author Share Posted December 13, 2020 Sierra, 7 saat önce yazdı: Sadece oyun içi karakterinizin forum adınız 'Th3KRZM' ile aynı olduğunu varsayabilirim. Ve bu karakter bir hack kullanılarak yakalandı ve bunun için yasaklandı. Bu yasak kalıcıdır. Karakter ile oyuna herhangi bir inject olayı yaşanmadı. Sadece arka planda diğer server için çalışan bir uygulamdan dolayı karakterim banlandı. Ve bu haksızlık! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators twostars Posted December 13, 2020 Administrators Share Posted December 13, 2020 2 hours ago, Th3KRZM said: Karakter ile oyuna herhangi bir inject olayı yaşanmadı. Sadece arka planda diğer server için çalışan bir uygulamdan dolayı karakterim banlandı. Ve bu haksızlık! Except it wasn't. You won't be unbanned. Closed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts