Jump to content
Panel sayfamızda bulunan Download linklerini görebilmeniz için hesabınıza giriş yapmanız gerekmektedir. ×

Asas jobu gerekli değişiklikler / güncellenmesi gereken problemler

Exu
 Share

Recommended Posts

Öncelikle herkese merhabalar ben xEXU ,

Server da düzenlenmesini istediğimiz ve bir çok kişinin bu konuda hem fikir olduğu noktaları çözüme kavuşturacağınızı düşündüğümüz için bu konuyu açtım. 

Başlıca problemlerden bir tanesi Ronark Land farm slotları ve Asas jobunun farm da ki yeterizliği , karakter güçlendirme zorluğu , pk gereksinimlerini karşılayamaması .

Serverın açıldığı günden beri treant-ancient ve cardinal slotları haricin de nakit girdisi yok denecek kadar az  .

Treant & Ancient slotları z skill macrosu sebebiyle sadece warrior classına imkan sağlıyor asasın spike & thrust harici standart cooldownu olan skillerinden hiç birisi moba tek atmıyor bu yüzden ks ve elverişli farm olanağı olmuyor. Ks olmadığı süre zarfında 1 warrior ortalama 50 m kasarlen asas karakteri 20m kasabiliyor . Ve bu slotlarda server pk sına katkısı olmayan gbci warriorlardan farklı kişiler hiç olmadı. 

Diğer nakit farmı olan cardinal de aynı şekilde slot seri mob çok fazla ks imkanın var ancak yine spike thrust harici skiller yetersiz kalıyor

Goblin de aynı şekilde

Sadece blood seeker beast slotları var o slotlarda da 160 str kitabı geldikten sonra full genie priestler var .

Asas jobuna getirmiş olduğunuz % ^drain^  azaltması biz asasları serverın isillion & ultima savaşında saf dışı bırakıyor çünkü bir asasın attıgı yüzdeyi kiralık itemli bi warrior 3 skill de alıyor . Asas partinin bu droplardan mahrum bırakılıyor bu da demek oluyor ki chaos taşı şansına gülmediği sürece hiç bir zaman bi asas & asas party iron neck iron belt ve chitin shield gibi itemlere sahip olamayacak. / öneri bu mobların savaşı uzun sürsün isteniyorsa hp si arttırılabilir asas yüzdesi normale çevrilip onların da damage biriktirmesi ve drop sahibi olma şansı verilmiş olur.

Ve bu kadar serverın dışına itilmiş bi karakter varken Duration gibi asasın zorunlu bir itemi 25m her gün para istiyor bizden . Zorunlu diyorum çünkü bu karakter bunu almak zorunda cp skillinde her zaman aynı verimi alamıyorsunuz warriorların damagesi sabit ve oldukça yüksek , magelerin de , okçuların da buna ihtiyacı yok . Böyle bir düzen de karakterini güçlendiremeyen bir oyuncu nasıl buna bütçe ayıracak ? Red potion değil bu keyfi bir item değil , zorunlu bir item .öneri duration fiyatı düşmesi /

Ronark land haritasın da tatmin edici bi farm slotu ( ekip & asas için malesef yok ) parti farmının el verişli olacağı bir slot olması cz yi daha da canlandıracaktır . Balrog 2/3 kişiden sonrasını doyurmuyor , booro pk chest 3 den sonra değer kaybetti mythrill tradesi açıldığı için , bahçe taşları değersiz ve drop oranı düşük . Gözden geçirilip restorasyona uğraması = cz de aktif daha fazla oyuncu .

160 str kitabı acilen tekrar göz önün de bulundurulmalı çünkü str priestler için yapılmış olan bu itemi tüm int priestler kullanıyor her slotta genie de bir int priest var ve 160 str verip kalanı def stat kullandıkları için 2 bazen 3 kişi olmadan genie de kesilmeden farm atan priestler doldu server . Öneri str - 200 isteyebilir.

Cz nın en iyi nakit para bırakan slotu ağaçlar yerine bowlda ki undying haunga cardinaller olabilir çünkü bowlda ki oyuncu kastıgı para ile çarını güçlendirmeye çalışırken diğer oyuncu gb satıp nakit elde ediyor ve bunu hiç bir item ihtiyacı olmadan yapıyor .

Yukarıda ki maddeler server da artık asas oynayan oyucuların da yer edinmesi , herkesin solo farm değil parti farmı yapabilmesi asasların günün 3-4 saati sadece akşam 2 sc pk için farm yerine diğer classlar gibi karakterini güçlendirmeye çalışması için düzenlendi. Şimdiden ilgilendiğiniz için teşekkürler. 

Not: Yukarıda ki olayların hiç birisi kişisel olmamakla beraber , serverın devamlılığın da oluşturacağı sağlıklı düzen içindir.

Edited by Exu

• Exu changed the title to Asas jobu gerekli değişiklikler / güncellenmesi gereken problemler

Eskiden bu sunucuda cp spike ile fail verdiğinde thrust yüksek ihtimalle çiftlerdi ve tatmin eder daha fazla vururdu. Artık çok nadiren yapıyor bunu UsKO ile kıyaslarsak Apex'te CP alakasız bir sistem mevcut. Sadece damageler çiftleniyor normal 1k vuruyorsan 2k vuruyor daha fazlasını vurmuyor. Yani CP tutacağı varsa da 1k vuruyorsa 2k vuruyor. UsKO'da tutunca 3, 3,5k arası değişiyor. Yani bundan eminim çünkü Apex'teki aynı itemlerle UsKO'da bir arkadaşım ile denemiştim sonuç her zaman daha iyi vermişti. +1

On 12/11/2020 at 3:57 PM, Murtyldz said:

Katılıyorum.

İnt priler buss slotlarını kapatmış. Solo kesemiyorsun slot kavgası veremiyorsun.

+ olarak şunu da eklemek istiyorum

Magenin Fr 33 'ü 

Flame 45 ve Glacier'in 70 skilinden daha çok vuruyor :)

fr 33ün hasarı zaten fazladır 45ten çok vurur her zaman için

Serverdaki en iyi farm slotunu en seri ve temiz dönen job okçudur (Rogue clası) balrogda stabil bi şekilde farmlamak gayet yeterli gelir elde etmeni sağlıyor ama seninde dediğin gibi 3 kişiden fazlasını doyurmuyor. Bunun ile ilgili joba herhangi bi eklenti yerine party farm yapılabilecek yeni slotlar olmalı diyorum.

Doruk13, 19 saat önce yazdı:

Serverdaki en iyi farm slotunu en seri ve temiz dönen job okçudur (Rogue clası) balrogda stabil bi şekilde farmlamak gayet yeterli gelir elde etmeni sağlıyor ama seninde dediğin gibi 3 kişiden fazlasını doyurmuyor. Bunun ile ilgili joba herhangi bi eklenti yerine party farm yapılabilecek yeni slotlar olmalı diyorum.

+