Exu Posted October 26, 2020 Share Posted October 26, 2020 (edited) Karakterim 4EXU üzerinden clana bağışlamış olduğum +400K NP bulunmaktaydı , Cont Recovery itemini pustan satın aldıktan sonra [Clan Manager] Adelia dan eşyayı kırdırdım , bana 14K np teslim etti. Kalanın tamamını çıkınca veriyor diye ön görerek çıktım fakat np ' nin tamamı gelmedi . Bu bug'ın düzeltilip NP min geri eklenmesini talep ediyorum. @Aesteris @Heung @Eos @twostars @Caribe Edited October 26, 2020 by Exu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Turkish Game Master Heung Posted October 26, 2020 Turkish Game Master Share Posted October 26, 2020 Adelia'nın istenilen davranışı bu, yani ortada herhangi bir bug yok. NP bağışladığınız bir clan'dan çıkarken CONT Recovery eşyasını envanterinize alırsanız, tüm bağışladığınız NP sizlere iade edilir. Adelia NPC'sini ise geri alamadığınız eski NP'ler için kullanabilirsiniz. Örneğin, bir clan'a bağış yaptınız ve CONT Recovery kullanmadan çıktınız. Bu durumda sizlere NP'lerin sadece bir kısmı iade edilir. Daha sonrasında üstünüze bir CONT Recovery alıp, Adelia'yı ziyaret ederseniz, geri kalan, yani iade edilmeyen, tüm NP'lerinizi geri alabilirsiniz. Bu durumda sizlere geri verilen 14000 NP eski bağışlarınız oluyor. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts