Jump to content
Panel sayfamızda bulunan Download linklerini görebilmeniz için hesabınıza giriş yapmanız gerekmektedir. ×

Tekrar Başlamayı Ve Yeni Başlamayı Düşünen Arkadaşlarım İçeri gelin :)

InfernalAraknus
 Share

Recommended Posts

Öncelikle merhaba dostlar 

Bende sizin gibi servera başlayıp başlamamak arasında cok kalıyordum. Çünkü gerek pus itemleri gerek verdiğimiz vakit emek insan bunların karşılğını almak istiyor
En azından oynayarak zevkini almak istiyor biliyorum bende aynı şeyleri düşünüyorum.
Ama şöyle düşünün Sürekli bir sabit useri olan bir server düşünün. Ve itemleriniz değer kaybetmiyor
Yaptığınız farmın bir değeri var bir karşılığı var. İster cebinizden alın herşeyi ister farmdan yapın, Burda bunu başara bilirsiniz!

Bu Cuma günü gelecek olan güncellemede 83 Lv Patch gelecek. 
Ve 83 Den sonra muhtemelen daha fazla user artışı olup daha güzel olucaktır.

Kendimde aynı şeyleri düşündüğüm için belki sizlerede yardımcı olur düşüncesiyle bunları paylaşmak istedim
Diğer tüm merak ettikleriniz ve sormak istediğiniz herşey için oyun içi pm: InfernalAraknus

• 2 weeks later...

parti farmı vs hiç birşey gelmediği için halen ve halen user vs artmaz geçtiğimiz ayın 25 i ve önümüzdeki süreçte binlerce user tr pwp sw lerde oradan oraya geçiyor devam edecek . Apexko gibi cok güzel bi pwp serrver yok ancak apex gibi pwp sw yi yabancı insanların turk oyuncular kadar cok olacagını düşünmüyorum ve yönetimi o yüzden yetersiz kalıyor .Türk gm ekipleri ne gibi feedback ler veriyor ya da veriyor mu bilmıyorum ancak  benım ekibim ve bir çok insan sadece en basit örnegi ile party farmı yok diye bıraktı . Sonucta ekip olarak oynadıgında gidip cebimizden para vermek yerine oyun içerisinden birşeyler yapıp karakterlerimize item koymayı seviyoruz . Gidip para verecek olsak usko da oynarız zaten . Ama hem  pk atmayı hemde ekiple farm atmayı sevdigimizden en basit örnegi ile bu party farm yok diye bıraktık gittik . Bu yeni olan birşey de değil. Neyse  benim dısarıdan gördüğüm arka planı bilmıyorum ama dısarıdan bana görünen şey kafalarında düz bir plan var ve baska şeyler umurlarında degilmıs gibi.  İster oynasınlar ister oynamasınlar kafasındalarmıs gibi . Sonucta apex hemen kapanan bir server değil . Ancak oyuncu olarak oynayan insanlar öyle düşünmüyor . Düşünce tarzlarımız farklı oldugu içinde  apexko da kolay kolay user yükselmesi olacagınıda sanmıyorum.Geri baslamayı düşündüğümüzden ara ara takip ediyorum bir yenilik güzel birşeyler gelir belki diye halen oldugu yerde seyrediyormus gibi görünüyor ve hüsran ile forumu kıapatıp gidiyorum. Oynayan arkadaşlarım var halen her sordugumda da serverin daha kötüye gittiğini söylüyorlar . Umarım güzel birşeyler yaparlar ve user artısı eski zevkli pklar olur da geri döneriz 

Şimdi burada yabacı userlerde cok veya maddi durumdan + olan insanlarda çok o yüzden charlarına rahat bir şekilde item koyabiliyorlar. Ancak  oyun içinde birşeyler yapıp da karakterine item koymak isteyen insan için bu çok mümkün değil . Çok yetersiz durumda. İşin komik tarafı solo farm istediğin gibi yapabılıyorsun ancak parti ile bunu yapmak mümkün değil . Bunu da ekip ile oynayan insan istemez o yüzden de bırakıp gitti biz ve bizxim gibi insanlar . Yoksa mükemmel server ben en keyifli zamanlarımı apex te geçirdim oynadıgım ilk 2 ayı dolu dolu yasadım  iyi forumlar

• 3 months later...
InfernalAraknus, 02.10.2020 - 12:46 yazdı:

Öncelikle merhaba dostlar 

Bende sizin gibi servera başlayıp başlamamak arasında cok kalıyordum. Çünkü gerek pus itemleri gerek verdiğimiz vakit emek insan bunların karşılğını almak istiyor
En azından oynayarak zevkini almak istiyor biliyorum bende aynı şeyleri düşünüyorum.
Ama şöyle düşünün Sürekli bir sabit useri olan bir server düşünün. Ve itemleriniz değer kaybetmiyor
Yaptığınız farmın bir değeri var bir karşılığı var. İster cebinizden alın herşeyi ister farmdan yapın, Burda bunu başara bilirsiniz!

Bu Cuma günü gelecek olan güncellemede 83 Lv Patch gelecek. 
Ve 83 Den sonra muhtemelen daha fazla user artışı olup daha güzel olucaktır.

Kendimde aynı şeyleri düşündüğüm için belki sizlerede yardımcı olur düşüncesiyle bunları paylaşmak istedim
Diğer tüm merak ettikleriniz ve sormak istediğiniz herşey için oyun içi pm: InfernalAraknus

Merhaba yeni başlamayı düşünüyorum, hala oyunuyor musunuz