Jump to content
Panel sayfamızda bulunan Download linklerini görebilmeniz için hesabınıza giriş yapmanız gerekmektedir. ×

sebebsiz ban

ayça
 Share

Recommended Posts

merhaba : yaklaşık 1 hafta önce clanımdan bir arkadaş oyunu bıraktı ve karakterini bana verdi. bende itemlerimi aktarıp o çarı kullanmaya başladım 3 gün sonra ban yedim , sebebini sorduğumda ise bana uygunsuz bir yazılım kullandığım söylendi ancak böylebişey yapmadığımı öyle olsa diğer çarımın da ban yiyeceğini belirttim incelenmesini istedim adminlerden sonuç olarak dün gece 01.20 de banın açılacağı söylenmişti ve açıldı da. ama bu gün öğlen civarı oyuna girdiğimde yine banlanmıştı .sizden rica ediyorum lütfen bu sorunu düzeltin ben oyuna yatırım yapıyorum zaman ve para harcıyorum arkadaşlarım la keyifli vakit geçirmek için ve siz bu hakkımı elimden alıyorsunuz haksız yere. ayrıca bir konu daha var kız arkadaşıma da bir hesap açtık beraber oynayabilmek için fakat aynı ıp den bağladığımız için genie açamıyorduk kimse bize inanmıyor gm lerden . bütün server biliyor 2 farklı kişi olduğunu ve onun bayan oyuncu olduğunu ama gm leri bir türlü ikna edemedik. genie açmak neyse de eventlere giremiyorduk aynı anda defalarca rica etmemize rağmen çözülmedi ancak son 3 gündür ikimiz de hiçbir şekilde eventlere giremiyoruz bu durum artık iyice can sıkıyor okadar masraf edip Premium üyelik alıyoruz item alıyoruz emek ediyoruz ama hakkımız yeniyor sizden ricam en kısa zamanda bu iki meseleyi çözmenizdir. yoksa ben ve arkadaşlarım bu serveri bırakacağız bilginize.....