gladi0 Posted August 12, 2020 Share Posted August 12, 2020 Ronarklan Cr saatlerine nerden bakılıyor biraz araştırdım fakat bulamadım? Oyuna giriş ayarlarından obje kapat vs. var mı? dosya değiştirmek ban sebebiymiş yapamadım bir türlü yardımcı olursanız sevinirim.(oyun ayarlarınıda paylaşabilirsiniz oda lazım) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Turkish Game Master Heung Posted August 12, 2020 Turkish Game Master Share Posted August 12, 2020 Collection Race etkinliklerinin takvimi paylaşılmıyor ama bir kaç gün takip ederseniz tam olarak saat kaçta gerçekleştiklerini anlayabilirsiniz. On 5/29/2020 at 11:53 AM, Heung said: Diğerlerine göre adil olmayan bir avantaj elde etmenizi sağlayacak herhangi bir istemci değişikliği kullanmak (istemci klasöründe bulunan Seçenek Düzenleyicisi aracılığıyla resmi olarak izin verilen değişikliklerin ve Mage alan efektlerini görsel olarak değiştirmenin dışında) kesinlikle yasaktır ve kalıcı hesap yasağı ile sonuçlanır. Yukarıda paylaştığım alıntıdan anlaşılacağı üzere, bazı değişikliklere izin veriliyor (Option.exe -> Graphics -> "Potato" render settings kısmında bulunan seçenekler). Kurallarımıza buradan ulaşabilirsiniz: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts