Jakko Posted August 4, 2020 Share Posted August 4, 2020 Öncelikle merhaba.. bu servere yeni başladım.başlangıçta bir pre bir peri birde vip key aldım zamanla çarımı dizerim kafasındaydım başlarken ama gelin görinki imkansız.her slot tutulmuş iyi slotların hepsinde 10 pc li oyundan nasıl para kazanırım kafasında insanlar dolmuş buna bir çare getirilmeli.herkes yatırım yapmak veya 10 pc ile bir yerlere çökmek zorunda değil. Goblin-haunga-haunga warior-wolf dog-(cz ancient) bu slotların hepsi sürekli çoklu pc olarak birer kişinin elinde bence ip sınırlaması muhakkak getirilmeli. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
combat Posted August 4, 2020 Share Posted August 4, 2020 bazı paralı veya ücretsiz VPNler ile o da kolaylıkla aşılabilir. tabi yine de işlerini biraz daha zorlaştırmak iyi olabilir. bir arkadaşım 2 bilgisayar ile jr giriyor ve şimdiye kadar hiç sorun yaşamadı. Böyle böyle charı 80 yapp skilleri açıp satıyor daha da katlıyor itemi. Bunlar çözüm değil ki. Sınır olmalı veya adamın o kadar hak yediğine göre elde edeceği şeyler sınırlı olmalı. internet dünyası ip kısıtı koyarsın vpn ile çözer geçer. sen aylarca slotlarda tek başına sürünürsün üstüne cz de bu adamlar seni tekler geçer. böyle nereye kadar devam edeceksin ki? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
krowaz44 Posted August 11, 2020 Share Posted August 11, 2020 ayni ip üzerinden 3 pc var 2 kişiyiz tüm charlar ya banlandı yada genie ban yedi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts