Jump to content
Panel sayfamızda bulunan Download linklerini görebilmeniz için hesabınıza giriş yapmanız gerekmektedir. ×

okçu nerfleri kaldırılmalı

delgech
 Share

Recommended Posts

Mana çekemiyoruz styx cooldown düşürülmeli, priestin elini düşüremiyoruz bu çözümlenmeli (sadece 3 lü 5 li ok düşürüyor), ice ve lr okların tutma ihtimali %1 var ya da yok ama warriorlar arka arkaya 2 kere atack kırabiliyorlar, warriorlar bile savaşta ata bindiklerinde light feet ile koşarken biz okçular atack yaptığımızda yavaşlıyoruz ve bu her zaman ölmemize sebep oluyor.

Ben bir asas karakterine vurduğum anda adam beni anında yakalıyor.Bir mage ye vurduğumda adamın canı %1 iken gate atıp kurtulabiliyor.Styx desen cooldown yüzünden üzerimize almıyoruz bile.vurduğumuz skillerden sadece 5li ve 3 lü skiller el kaldırma iptal ediyor o da her zaman değil,aynısını lr mageler anında yapabiliyor.Okcunun lr ve ice skillerinin sadece adı var kendisi yok fakat warrior ayak kırma skili her attığında tutuyor(Full Curse Karaktere bile tutma oranı aşırı yüksek).Sadece farm için kullanılan bir karakter yapmayı planladıysanız gayet başarılı gerçekten fakat biz pk atmak istiyoruz.Ayrıca pk alanında heryerde ok bloklanması için yerler var,adam gibi vuran bir tek 80 skilimiz var o da dağa taşa takılıyor.Mesela farm slotuna balya koymuşsunuz treanta oturalım diyoruz full blok yiyor oklar.

Nerf kalkmadığı sürece okcu severler bir bir oyunu bırakacak tıpkı benim yakın zamanda bunu düşündüğüm gibi.

Edited by holyturk

holyturk, 8 saat önce yazdı:

Ben bir asas karakterine vurduğum anda adam beni anında yakalıyor.Bir mage ye vurduğumda adamın canı %1 iken gate atıp kurtulabiliyor.Styx desen cooldown yüzünden üzerimize almıyoruz bile.vurduğumuz skillerden sadece 5li ve 3 lü skiller el kaldırma iptal ediyor o da her zaman değil,aynısını lr mageler anında yapabiliyor.Okcunun lr ve ice skillerinin sadece adı var kendisi yok fakat warrior ayak kırma skili her attığında tutuyor(Full Curse Karaktere bile tutma oranı aşırı yüksek).Sadece farm için kullanılan bir karakter yapmayı planladıysanız gayet başarılı gerçekten fakat biz pk atmak istiyoruz.Ayrıca pk alanında heryerde ok bloklanması için yerler var,adam gibi vuran bir tek 80 skilimiz var o da dağa taşa takılıyor.Mesela farm slotuna balya koymuşsunuz treanta oturalım diyoruz full blok yiyor oklar.

Nerf kalkmadığı sürece okcu severler bir bir oyunu bırakacak tıpkı benim yakın zamanda bunu düşündüğüm gibi.

image.png.bb5794d86f8cba65561d0e98b91f96a4.png

MERET, 14 saat önce yazdı:

Beta sunucusunda okçu sınıfının böyle olacağına dair bilgi verilmiş sanırım. Bu yüzden okçu sınıfı için bir düzenleme yapacaklarını zannetmiyorum.

Yok başlarda normaldi. Ama bi okçu team cz de tüm teamleri npt etti. Sonra düşürdüler hep. onunla ilgili konu var razor mu ne öyle biri dalga geçiyordu adamlarla. Normalde oyun başında büyük patch gelmeden önce anket yapıp ona göre karar vereceğiz demişlerdi. Anketler de yalan oldu. Bir kaç eski team ne söylerse o oluyor ne yazık ki.

3 parti gezen melee ekiplere hiçbir nerf yok adamlar İlah gibi geziyor bowlda kimse birşey yapamıyor ama okcuya gelince yemediği nerf yok böyle adalet nerede görülmüş? lr ice skilleri desen 40 yılda bir tutar,warrior desen  bacak kırma gibi dandik level skili bile %90 tutuyor.